Nye Borgerlige via Facebook

HAR ET STIGENDE ANTAL MIGRANTER FORÅRSAGET FLERE OFRE FOR VOLDTÆGT?

Det spørgsmål besluttede jeg at stille justitsministeren efter et samråd om de urimeligt lange sagsbehandlingstider for voldtægtsofre.

Tal fra Danmarks statistik viser, at der er en markant stigning i antallet af anmeldelser for voldtægt fra 2015 og frem.

Tal fra Rigspolitiet viser, at der også er en stigning i antallet af sigtelser mod asylansøgere for voldtægt i 2015.

Og vi ved fra de årlige gyserudgivelser om indvandrere i Danmark udgivet af Danmarks Statistik, at indvandrere og efterkommere fra de muslimske lande er stærkt overrepræsenterede i voldtægtsstatistikkerne.

Derfor ville jeg gerne have svar ministeren; Har det store antal migranter fra 2015 og frem forårsaget flere voldtægtsofre?

Al logik siger, at vi med den viden, vi allerede har, kan konkludere, at der er en sammenhæng.

Men vi ved det ikke med sikkerhed. Det mente DR-Detektor dog, at de vidste.

Derfor ringede de mig op. Og journalisten var yderst insisterende.

Der er INGEN sammenhæng mellem antallet af migranter og flygtninge fra 2015 og stigningen i antallet af ofre for voldtægt, sagde hun.

DR-Detektor henviste til en dame fra Det Kriminalpræventive Råd, som havde udtalt, at hun ikke havde nogen forklaringer, der pegede i retning af en sammenhæng mellem flere migranter og flere ofre for voldtægt.

Det var altså grundlaget for DR-journalistens skråsikre udtalelse.

Nu behøvede jeg ikke svar fra ministeren, sagde hun, for det svar havde hun allerede – altså et svar fra en dame, som ikke havde nogen forklaring.

Flot.

Det er i mine øjne bemærkelsesværdigt, at et program finansieret af offentlige midler, der slår sig op på at grave sandheden frem i kontroversielle sager, kan slippe afsted med at henvise til en kilde, der ikke fremlægger nogen som helst dokumentation for sin udtalelse.

READ ALSO  Kina betaler amerikanske medier for at publicere propaganda

Særligt når Rigspolitiet har tal, der viser, at antallet af sigtelser for sexualforbrydelser begået af asylansøgere er steget i 2015 – altså at der er flere ofre end før.

Og ikke mindst når vi nu netop efterlyser tal og statistikker fra ministeriet for ikke bare at bygge vores politik på fornemmelser, men for rent faktisk at blive klogere.

Journalisten var som nævnt meget insisterende over for mig, da hun i telefonen sagde, at de skam havde undersøgt sagen, og at der ingen sammenhæng var.

Mindre insisterende var hun, da hun forelagt oplysningerne fra Rigspolitiet valgte at rette artiklen, efter den var udgivet.

Nu hed det sig, at det “ikke kan udelukkes”, at der er en sammenhæng.

Men uagtet, at overskriften i artiklen nu er ændret, så er præmissen for artiklen og interviewet den samme.

Jeg skulle udskammes for at stille spørgsmål til et påfaldende sammenfald mellem antallet af muslimske migranter og antallet af ofre for sexualforbrydelser.

Og nej, jeg har ikke modtaget en undskyldning for deres misinformation – blot en besked om, at de har ændret artiklen.

Jeg vil ikke give mig i kast med at motivforske på DR.

Men det er åbenlyst, at de i denne sag vægtede hensynet til politisk korrekthed og muslimske migranter over hensynet til fakta, viden og danskernes sikkerhed.

Licens er noget, vi giver til hinanden 😡

#dkpol