Politics

Grønland og Færøerne er fantastiske lande. Storslået natur, rig kultur og en s…

By  | 

Grønland og Færøerne er fantastiske lande.
Storslået natur, rig kultur og en stolt befolkning. Samarbejdet med vores nordatlantiske familie ligger mig meget på sinde. Derfor har jeg allerede besøgt Grønland. Og jeg sætter snart kursen mod Færøerne.

Klimaforandringer og den store interesse for Arktis har øget det internationale fokus på hele området. Derfor har Grønland og Færøerne et ønske om en mere aktiv rolle i udenrigs- og sikkerhedspolitikken.

Det var ét af budskaberne fra både landsstyreformand Kim Kielsen og lagmand Bárður Nielsen, da jeg mødtes med dem begge i denne uge. Det ønske forstår jeg godt. Og jeg er enig i, at vi skal styrke samarbejdet i rigsfællesskabet.

Mette Frederiksen via Facebook

Print Friendly, PDF & Email

Hold dit netværk orienteret

READ ALSO  Germany: Angela Merkel's CDU to decide new leader on April 25