Politics

Greta’s Atlantic trip won’t save emissions as crew to fly to bring boat back

By  | 

Lars Seier Christensen via Facebook

Hvis ikke dette var bizart og farligt for menneskehedens mentale status, ville det være fuldstændigt falde-ned-af-stolen-og-rulle-rundt- på-gulvet-af-grin komisk. Det er et rigtigt godt eksempel på, at næsten ligegyldigt hvad man gør som menneske for at nedbringe sit CO2 udslip af symbolske grunde, så opstår der blot et nyt og ofte større problem. Det absolut mest effektive man kan gøre er at lægge sig ned og dø. Men det er nok også hvad de mest rabiate af disse klima-fanatikere håber på, at mange af os gør – eller ihvertfald undlader at blive født fremover.

Dette groteske elitære (og alligevel mislykkede) forsøg på at undgå een flyrejse er jo ærligt talt at p…. på almindelige mennesker, der ikke har hverken tid til bruge to uger eller en båd til 30 mio på at nå frem til et møde. I en anden artikel jeg så idag, mente en anden fanatiker, at vi skulle have lov at tage een flyrejse hvert 10. år.

Elbiler, der kører på el, der er fremstillet af kulfyrede kraftværker. Batterier, der er dybt miljøskadelige. Vindmøller, der produceres på uhensigtmæssige måder og med ditto resultater. Imens man forbyder kernekraft og den tredie verden forøger deres udslip mere end vi skærer vores med store omkostninger.

Verden vil bedrages. Vi er gået ind i en Stupiditetens Tidsalder, hvor rationalitet er ikke-eksisterende og nytteløs symbolik er alt.

Men fortvivl ikke. Kapitalisme, forskning, teknologisk udvikling og menneskelig snilde klarer altid problemerne tilsidst. Trods alle politikernes, aktivisternes, sludrechatollernes og væksthadernes benspænd.

Greta’s Atlantic trip won’t save emissions as crew to fly to bring boat back

READ ALSO  SE: Vores beskæftigelsespolitik

GRETA Thunberg’s high-profile “eco” crossing of the Atlantic hit choppy waters tonight when it was revealed a crew will have to FLY to New York to bring her boat back. The Swedish…

Print Friendly, PDF & Email

Hold dit netværk orienteret