Politics

Godmorgen herfra mit nye kontor. Jeg håber, du har haft en god sommer. Måske du …

By  | 

Godmorgen herfra mit nye kontor. Jeg håber, du har haft en god sommer. Måske du nyder den sidste ferieuge? I dag starter partiernes sommergruppemøder, og jeg håber, de kommer til at gå godt. En ny politisk sæson starter, og som regering vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at sikre et Christiansborg der samarbejder. Bredt og henover midten. Hvis vi kigger rundt i Europa og verden er det mange steder ikke samarbejde, der præger den aktuelle politik. Lad os gøre det på den danske måde. Samarbejde og kompromiser. Men med en ny politisk retning, som gør Danmark stærkere og mere retfærdig. God dag 🌺
Mette Frederiksen via Facebook

Print Friendly, PDF & Email

Hold dit netværk orienteret

READ ALSO  Kære Godhavnsdrenge og alle I andre. Vi har vundet Årets danske tale 2019