Glædelig 1. december🎄

Vi har tændt kalenderlyset herhjemme. Jeg holder utrolig meget af julens fine traditioner. Lysene tændes. Familien samles. Forventningsglæde er altid stor op til juledagene. Forhåbentlig kommer finansloven snart på plads, så juleroen så småt kan begynde at sænke sig.

I år vil jeg igen lave en Facebook julekalender – nu også på Instagram. Sidste år handlede den om de mange inspirerende mennesker, jeg har mødt. I år vil jeg gerne lave julekalenderen sammen med jer.

Det har på mange måder været et helt særligt år. Først så ventede vi – og ventede. Så kom valgkampen endelig. En historisk lang valgkamp efterfulgt af lige så lange regeringsforhandlinger. Og torsdag den 27. juni fik Danmark en ny socialdemokratisk regering. Jeg blev statsminister. Der er meget at fortælle om. Men det vigtigste er, at I synes, det er spændende.

Hvad vil du gerne høre mere om fra i år? Så fortæller jeg om en ny historie hver dag frem til den 24. december.
Mette Frederiksen via Facebook

READ ALSO  Twitter locks out Chinese embassy to the US after ‘dehumanizing’ Uighur tweet as if to prove it isn’t JUST anti-Trump