Lars Seier Christensen via Facebook

Enter Art Fair. Kom forbi Refshaleøen i weekenden!

Jeg besøgte idag Enter Art Fair, som jeg er partner i. Enter Art Fair er en del af min generelle personlige strategi om at yde mit bidrag til øge interessen for København og Danmark – noget der er en rød tråd gennem mine restauranter, sports- og kunstinvesteringer. Det er vigtigt for mig at yde et bidrag til dette, uanset det evige hylekor, der ikke kan acceptere at jeg bor i udlandet.

Anyway, det var en stor fornøjelse at se hvor langt Julie Alf og hendes team er kommet på ingen tid. Fremragende gallerier og dejlig kunst på velindrettede 3.000 kvm. Barer og restauranter. En vidunderlig positionering på havnefronten med masser af frisk luft og Reffen og andre cool steder lige rundt om hjørnet. Det er så godt gået, og jeg hører at Enter Art Fair er talk of the town lige nu i Copenhagen Art Week.

Og det allermest cool er, at der er bygget en perfekt virtual messe ovenpå virkeligheden, hvor man kan vandre rundt på de forskellige gallerier og se deres udstilling. Det bliver spændende at se hvordan en sådan innovativ tilgang kan fastholde både gallerier og gæsters interesse de næste 12 måneder før vi stiller teltet op igen!

Men hvis du interesserer dig det mindste for kunst, så besøg Enter Art Fair på Refshaleøen i weekenden. København når byen er mest cool!

Håber vi ses! Check den virtuelle kunstmesse her.

Galleries 2019 – Enter Art Fair – The International Fair in the Nordics

READ ALSO  18 officers injured in clashes with Berlin anti-mask protesters (VIDEOS)

See the galleries attending and visit the fair entire fair in 3D To see the individual booths in 3D simply click on the gallery namesA Alice Folker Gallery, Copenhagen   B Benoni Galleri, Copenhagen Burster Galerie, Berlin   C Charlotte Fogh Gallery, Aarhus Christian Larsen, Stockholm   D dépend…