Søren Pape Poulsen (K) via Facebook

Frihed er ikke gratis. Det symboliserer en dag som i dag.

Vores flagdag til ære for Danmarks udsendte.

Dét at se paraden. At være med i Holmens Kirke. Det gør noget ved mig hvert eneste år. Når jeg møder folk, der har været udsendt til verdens brændpunkter. Når vi sætter navn på soldaterne. Der rejser hårene sig på mig. Jeg bliver rørt og påvirket af det. Det er noget helt særligt.

Jeg bliver især berørt af den årlige mindehøjtidelighed i Holmens Kirke, hvor vi mindes dem, der ikke kom hjem. Der er nogle familier, der sidder tilbage med et enormt tab, som ikke kan beskrives med ord. Sår, der aldrig hæles. Familier, der har betalt den ultimative pris.

Af hjertet tak til vores udsendte, vores veteraner og deres familier.
READ ALSO  Pfizer and BioNTech apply to European regulator to allow emergency use of their vaccine