Via Politiet

Stjålne golfbiler

Tirsdag nat kl. 0258 modtog Nordjyllands Politi en anmeldelse om, at der på Struervej i Aalborg Øst kørte to golfbiler rundt uden lys på. Golfbilerne var formentlig stjålet fra Techcollege og politiet fandt den ene fastkørt i noget højt græs i nærheden af skolen. Politiet sikrede golfbilen således, at den ikke kunne køre fra stedet. Der blev ikke udfundet nogen gerningsmænd.

 

Påvirket bilist

Mandag aften kl. 2120 standsede politiet et køretøj på Lønstrupvej i Hjørring. Det viste sig at være en rigtig god ide. Føreren af bilen blev skønnet påvirket af narko. Han blev anholdt og bragt til Hjørring sygehus, hvor han fik udtaget en blodprøve. Den skal så senere vise, hvilke stoffer føreren var påvirket af. Føreren blev ved visitationen endvidere fundet i besiddelse af godt 20 gram hash. Stoffet blev konfiskeret og han kan nu se frem til en bøde for det forhold også.

 

Indbrud i sommerhus

I perioden fra mandag den 16. september til fredag den 20. september blev der lavet indbrud i et sommerhus på Blårævevej i Hals. Der blev opbrudt en dør, og hele huset var rodet igennem så det er for tidligt at sige noget om præcist, hvad der blev stjålet fra stedet. Det kan dog konstateres, at der blev stjålet en del værktøj fra sommerhuset.


READ ALSO  Asia markets mostly up on hope for Biden recovery agenda