Via Politiet

Aalborg Øst & Klarup – spirituskørsel resulterer i færdselsuheld


Lørdag den 31. august kl. 03:14 kørte en mandlig fører i 20’erne sin personbil ud foran en lastbil på Langagervej i Aalborg Øst. Lastbilens fører var nødt til at bremse kraftigt for at undgå en kollision med personbilen. Heldigvis led ingen personer her skade, men en del af lastbilens gods led materiel skade.

Manden i 20’erne kørte derefter fra stedet uden at tilkendegive sine generalia. Kl. 03:31 blev han dog fundet af politiet, da han havde påkørt et træ på Klarupvej i Klarup og væltet sin personbil om på taget. Heldigvis led han ingen skade. Ved en nærmere undersøgelse kunne en patrulje konstatere, at manden var påvirket af spiritus, da hans promille var over de tilladte 0,5. Han blev derfor sigtet og anholdt for spirituskørsel.

 

Svenstrup – spritbilist sigtet og anholdt


En 21-årig mand anmeldte lørdag den 31. august kl. 03:12, at han havde set en personbil køre meget slingrende på Ferslevvej i Svenstrup. En patrulje standsede derefter den pågældende personbil. Føreren af bilen var en 34-årig mand. Ved en alkometertest blev det tydeligt, at manden var kraftigt beruset. Han blev derfor sigtet og anholdt for spirituskørsel.

 

Sådan stopper du spritkørsel:

Stop altid en fuld ven, der vil sætte sig bag rettet.

 • Fortæl ham/hende, at du har det skidt med, at han/hun kører.
 • Forsøg at tale ham/hende fra at køre og tag evt. bilnøglerne.
 • Allier dig med andre, så I er flere, der kan støtte hinanden.
 • Ring efter en taxa og lån evt. ham/hende penge til taxaen.
 • Tilbyd overnatning.
 • Giv et lift, hvis du ikke selv har drukket.
 • Hvis han/hun alligevel kører: Ring til politiet på 114.
READ ALSO  Can companies drive social change? PwC's Roy Weathers on racial equity

Læs mere på: sikkertrafik.dk/…/stop-spritkoersel

Rebild Kommune – indbrud i højskole


Lørdag den 31. august kl. 02:45 blev en højskole i Rebild Kommune udsat for indbrud. Indbrudstyven brød et vindue op, hvorfra han/hun fik adgang til resten af skolen. Der var tydelige spor af færden ved indgangsvinduet. Blandt de stjålne genstande var en mixerpult. Tyven forlod derefter gerningsstedet gennem det opbrudte vindue. Der var desuden tydelige knallertspor i græsset ved vinduet.

Har du set mistænkelig færden i forbindelse med sagen? Kontakt politiet på 114.

 

Støvring – indbrud i kontorområde


Et kontor blev udsat for indbrud mellem torsdag den 29. august kl. 16:30 og fredag den 30. august kl. 06:00. Det skete på Østre Alle i Støvring. Indbrudstyven fik adgang til bygningen gennem et vindue, der var brudt op. Der var tydelig spor af færden i lokalet, da flere skuffer var blevet gennemrodet. Blandt de stjålne genstande var IT-udstyr. Tyven forlod derefter gerningsstedet gennem samme vindue.

Har du set mistænkelig færden på Østre Alle i Støvring? Kontakt politiet på 114.

 

Forebyg indbrud i din virksomhed – Erhvervsnabohjælp

Erhvervsnabohjælp er i store træk det samme som Nabohjælp i parcelhusområder. Her har man stor succes med at forhindre indbrud og anden kriminalitet ved at holde øje med hinandens boliger til hverdag og i ferier. På samme måde kan virksomheder aftale at holde øje med erhvervsområdet, da det kan afskrække tyve fra at begå kriminalitet.
Læs mere om erhvervsnabohjælp her: dkr.dk/…/erhvervsnabohjaelp/

Aalborg SØ – bilist slingrer og kører i grøft


En 18-årig bilist kørte fra Egnsplanvej ned ad tilkørslen til E45 i Aalborg SØ søndag den 1. september kl. 02:31. Føreren af personbilen kørte med 60-65 km/t igennem en kurve på vejen og mistede herredømmet over sit køretøj. Bilen kom i slinger og havnede deraf i grøften på den østlige side af E45. Heldigvis led ingen personer skade, men personbilen led desværre materiel skade.

READ ALSO  Can companies drive social change? PwC's Roy Weathers on racial equity

Hobro – færdselsuheld i forbindelse med overhaling


En kvindelig bilist i 20’erne mistede herredømmet over sin personbil, da hun forsøgte at overhale en anden personbil med trailer. Det skete på E45 i nærheden af Hobro lørdag den 31. august kl. 09:42. På grund af det manglende herredømme over sin bil påkørte kvinden autoværnet. Heldigvis led ingen personer skade i forbindelse med uheldet, men den involverede personbil led materiel skade.

Hvorfor er det farligt at køre for stærkt?

 • Hvor meget betyder din hastighed for standselængden?
 • Hvor længe kører du i høj fart, mens du bremser?
 • Hvor sker ulykkerne?
 • Hvad betyder hastigheden for ulykkens alvor?
 • Hvad er sammenhængen mellem hastighed og antal dræbte i trafikken?

Få svar på dine spørgsmål ift. din fart i trafikken her: sikkertrafik.dk/…/saenk-farten

Hobro – visitation resulterer i anholdelse


Mellem lørdag den 31. august kl. 23:50 og søndag den 1. september kl. 00:12 blev en 51-årig mand sigtet og anholdt for at bryde lov om euforiserende stoffer. Under visitation ved indgangen til Ambu Pladsen i Hobro kastede manden en cigaretpakke fra sig. Da en kontrollør undersøgte cigaretpakken, fandt han en smule kokain i pakken. Derefter blev den 51-årige mand hurtigt udpeget af vagter på stedet til en betjent, hvorefter manden blev sigtet og anholdt for at bryde lov om euforiserende stoffer.

Aalborg C – visitation resulterer i sigtelse


I forbindelse med fodboldkampen mellem AaB og FCK ved Nordjyske Arena i Aalborg C blev en 20-årig mand sigtet for at bryde lov om euforiserende stoffer. Søndag den 1. september kl. 15:08 fandt en kontrollør ved indgangskontrollen en pose i den 20-årige mands inderlomme. Posen viste sig at indeholde et par gram hash. Den sigtede erkendte, at han var i besiddelse af euforiserende stoffer. Han blev derfor sigtet for at bryde lov om euforiserende stoffer.

READ ALSO  Can companies drive social change? PwC's Roy Weathers on racial equity

 

 


 • bitcoinBitcoin (BTC) $ 36,750.00
 • ethereumEthereum (ETH) $ 1,190.07
 • tetherTether (USDT) $ 0.994403
 • litecoinLitecoin (LTC) $ 145.45
 • bitcoin-cashBitcoin Cash (BCH) $ 494.50