News

Fra døgnrapporten: påvirket bilist, tyveri fra taske, indbrud i grillbar, tyveri fra byggeplads

By  | 

Via Politiet

Påvirket bilist

Natten til tirsdag kl. 0300 bemærkede en årvågen patrulje et køretøj på Shell tanken på Østerbro i Aalborg. Ved en nærmere kontrol af føreren, kunne det konstateres, at han var påvirket af kokain og amfetamin. Føreren kan nu se frem til en sigtelse for forholdet.

Tyveri fra taske

Tirsdag morgen kl. 0750 kom forurettede gående hen ad Markedsgade i Hjørring. Pludselig mærkede hun, at der blev rykket i hendes taske. Hun havde dog viklet tasken om håndleddet. Hun slog ud efter gerningsmanden. Det lykkes gerningsmanden at komme af sted med et headset, en madpakke og nogle gulerødder.

Indbrud i grillbar

I perioden mellem mandag aften kl. 2000 og tirsdag formiddag kl. 110 er der lavet indbrud i grillkiosken på Sdr. Havnevej i Frederikshavn. Gerningsmanden har blandt andet stjålet 20 kg. pølser, 10 kg. bacon og 24 kg. hakkebøffer. Der ud over en del øl og sodavand.

Tyveri fra byggeplads

I weekenden er der fra en byggeplads på Sohngårdsholmsvej i Aalborg stjålet en del værktøj. Værdien af værktøjet er opgjort til 25000,- kr. Der er tale om almindeligt håndværktøj af forskelligt fabrikat. Alt værktøjet er mærket med firmaets logo.


Print Friendly, PDF & Email

Hold dit netværk orienteret

READ ALSO  If the UK doesn’t act now, the car industry will vanish