Via Politiet

Narkopåvirket bilist

Fredag nat, umiddelbart efter midnat, bemærkede en patrulje et køretøj, der kørte frem mod rødt lys i krydset Vesterbro Urbansgade. Bilen fortsatte mod øst og standsede ved Vesterbro/Gravensgade. Her tog føreren flugten til fods. Han løb via Gravensgade og Vesterå til Toldbodgade. Herefter løb han via Strandvejen og ned til havnefronten. Politimanden viste sig at være i bedre fysisk form end føreren og føreren blev anholdt på havnefronten. Han var påvirket af hash, hvorfor han blev anholdt og der blev udtaget en blodprøve.

 

Spirituskørsel

Fredag nat omkring kl. 0100 blev der standset et køretøj på Hobrovej i Rold. Det viste sig at føreren var påvirket af spiritus i en grad der gjorde, at hun ikke måtte køre bil. Oven i den forseelse var hun i forvejen frakendt førerretten.

 

Brand i silo

Torsdag aften indløb der kl. 1902 anmeldelse om, at der var brand i en korntørringssilo på Hejdsbækvej i Støvring. Branden var formentlig opstået i forbindelse med renovering og test af anlægget. På grund af den kraftige røgudvikling blev de nærmeste naboer mod øst bedt om at blive inde til branden var under kontrol.


READ ALSO  Singapore approves sale of lab-grown meat in world first