Via Politiet

Indbrud i kontor

Natten til onsdag kort før klokken halv fire, blev der lavet indbrud i et kontor på Constantiavej i Frederikshavn. Gerningsmanden havde brækket et vindue op med et koben og derved skaffet sig adgang til lokalerne. Det er endnu ikke fastlagt, hvad der er stjålet.

Spirituskørsel

Tirsdag aften kl. 2315 blev der standset et køretøj på Østre Boulevard i Års. Det viste sig, at føreren havde indtaget så meget alkohol, at han ikke kunne køre bil efter lovens bestemmelser. Han blev anholdt og indbragt til Hobro Sygehus, hvor han måtte aflevere en portion blod til endelig bestemmelse af promillen.

Færdselsuheld med en traktor

På Brunbakkevej i Brønderslev kommune, skete der tirsdag aften et færdselsuheld mellem en traktor og en personbil. Traktoren kørte ud fra en sidevej og overholdt ikke sin vigepligt. Traktoren påkørte personbilen, hvorved der opstod materiel skade. Ingen personer kom noget til ved uheldet.

Lov om euforiserende stoffer

Tirsdag aften kl. 2024 rettede politiet henvendelse til en person på Nordre Havnegade i Nørresundby. Personen blev visiteret og fundet i besiddelse af hash. Personen kan nu se frem til at modtage en bøde for forseelsen.


READ ALSO  Iraq oil minister says will not seek exemption from OPEC+ deal