Via Politiet

Færdselsuheld

Tirsdag eftermiddag kl. 1410 skete der et færdselsuheld i krydset ved Søndre Marksvej i Hjørring. Den ene part kørte ad Ydunsvej i nordlig retning. Pågældende overså sin ubetingede vigepligt i krydset og kørte frem. Ved fremkørslen i krydset ramte han en anden bil. Denne bil blev ramt på venstre side af fordækket, hvorved der skete et harmonikasammenstød med to andre biler i krydset. Der var ingen personer der kom til skade ved uheldet.

 

Indbrud i villa

I løbet af tirsdag formiddag og eftermiddag blev der lavet indbrud i en villa på Skiverenvej i Aalborg Øst. Gerningsmanden havde skaffet sig adgang til villaen ved gennem et tophængt vindue, formentlig at række ind og påvirke den indvendige vrider på terrassedøren. Ved indbruddet blev der stjålet smykker og et mindre kontant beløb.

 

Færdselsuheld med stor materiel skade

Tirsdag aften kl. 2115 skete der et materielt færdselsuheld på tilkørselsrampen på Mariendals Mølle Motorvejen i Aalborg. En bilist fik det ene hjulpar ud i græsrabatten og mistede derved herredømmet over bilen. Bilen kørte ind i autoværnet, hvorved der opstod store skader på bilen og autoværnet. Der skete ingen personskade ved uheldet. Grundet tidspunktet gav uheldet heller ikke anledning til nogle trafikale problemer.


READ ALSO  ‘Nearly half of pubs still to receive lockdown top-up support grant payments’, BBPA reveals