Via Politiet

Brand i lejlighed

Tirsdag morgen kl. 0600 modtog politiet anmeldelse om, at der var brand i en lejlighed på Kalkværksvej i Frederikshavn. Det viste sig, at der havde været ild i en stol, og at beboeren havde indåndet røg. Der var tilkaldt ambulance til stedet. Ambulance personalet tilså beboeren og vurderede, at han ikke var behandlingskrævende. Han ønskede i øvrigt heller ikke selv at komme på hospitalet.

 

Spirituskørsel

Natten til tirsdag kl. 0233 bemærkede en patrulje en bil, der kørte slingrende ad Frederikshavnsvej mod øst i Hjørring. Bilen blev standset og føreren blæste 2 gange i alkometret. Begge gange over en promille på 1, 5. Det betød, at førerretten blev inddraget på stedet. Det viste sig også, at der ikke var betalt forsikring på bilen, hvorfor nummerpladerne blev afmonteret.

 

Indbrud i golfklub

Sent mandag aften blev der lavet indbrud i Hjørring Golfklub. En ukendt gerningsmand pillede listen af et vindue og kravlede ind i klubben via det nu manglende vindue. Inde i klubben blev døren til pro shoppen sparket op, og der blev stjålet byttepenge. På stedet blev der sikret spor fra indbruddet.


READ ALSO  FTSE 100 shares: 2 UK growth shares I’d buy in 2021 and hold in an ISA forever