News

Fra døgnrapporten: 10.000 golfbolde anmeldt stjålet fra golfbane og 55 pizzasnegle stjålet ved indbrud

By  | 

Via Politiet

Bindslev – boremaskine mv. stjålet ved indbrud


En garagedør til et lager blev sparket ind i Bindslev. Det skete mellem torsdag den 22. august kl. 21:00 og søndag den 25. august kl. 08:15. Indbrudstyven bevægede sig gennem lageret og et tilhørende kontorområde. Blandt de stjålne genstande var en printer og en boremaskine. Tyven forlod derefter gerningsstedet gennem garagedøren.

Har du set mistænkelig færden i Bindslev? Kontakt politiet på 114.

 

Vrå – pizzasnegle stjålet før børnefødselsdag


Mellem lørdag den 24. august kl. 18:00 og søndag den 25. august kl. 10:00 blev et hus udsat for indbrud. Det skete i Vrå. Tyven knuste en rude på hoveddøren, hvorfra han/hun fik adgang til resten af bygningen. Spor af færden var ikke klare, da der den efterfølgende dag var børnefødselsdag i bygningen. Blandt de stjålne genstande var 55 stk. pizzasnegle og en kasse Faxi Kondi sodavand.

Har du set mistænkelig færden i Vrå? Kontakt politiet på 114.

 

Jerslev – plæneklipper stjålet ved indbrud i lade


Mellem lørdag den 17. august kl. 08:00 og lørdag den 24. august kl. 20:30 blev en lade udsat for indbrud. Det skete lige øst for Jerslev. Tyven brød en dør til laden op, hvorfra han fik adgang til resten af laden. Der var tydelige spor af færden i hele laden. Blandt de stjålne genstande var en plæneklipper og en motorsav. Indbrudstyven forlod derefter gerningsstedet ad en port.

 

Har du set mistænkelig færden lige øst for Jerslev? Kontakt politiet på 114.

 

Forebyg indbrud – meld dig til nabohjælp

Nabohjælp har en positiv indvirkning på kriminaliteten i et nabolag og kan forebygge hvert 5. indbrud. Du kan tilmelde dig Nabohjælp gratis ved at hente appen på Google Play eller Appstore. Appen giver dig:

  • Netværk med alle nabolagets nabohjælpere.
  • Adgang til at skrive, læse og kommentere advarsler i dit nabolag.
  • Mulighed for at koordinere en fokuseret indsats, hvis der er tyve på spil i nabolaget.
  • Læs mere på: http://dkr.dk/…/nabohjaelp/
READ ALSO  German car parts maker ZF gains EU okay for $7 billion Wabco buy

Erhvervsnabohjælp er også en god idé for virksomheder – læs mere her: http://dkr.dk/…/erhvervsnabohjaelp/

 

Brønderslev Kommune – 10.000 golfbolde stjålet


Mellem onsdag den 21. august kl. 18:00 og fredag den 23. august kl. 15:00 blev ca. 10.000 golfbolde anmeldt stjålet. Det skete hos en golfklub i Brønderslev Kommune. 

Har du set mistænkelig færden i forbindelse med sagen? Kontakt politiet på 114.

 

Hjørring – musik til ulempe dæmpet af patrulje


En patrulje blev sendt til Ifversensvej i Hjørring grundet en anmeldelse om musik til ulempe. Det skete lørdag den 24. august kl. 00:27. Ved patruljens ankomst var en del unge mennesker til stede i det pågældende hus. De blev instrueret i at dæmpe deres musik. De unge mennesker dæmpede derfor musikken, og natteroen faldt til.

 

Nørager – knallert påkørt af personbil


Søndag den 25. august kl. 10:00 påkørte en 49-årig bilist en 16-årig knallertfører på Stationsvej i Nørager. Bilisten ville dreje til venstre og sænkede derfor sin hastighed til 10-15 km/t. Bilisten overså formodentligt knallertføreren, som desværre var til venstre for bilen under svinget. Det medførte, at knallertføren blev påkørt. Heldigvis led knallertføreren kun skrammer, og begge køretøjer undslap med mindre materiel skade.

 

Gode råd til at undgå krydsulykker

Til cyklister/knallertfører:

  • Brug 2 sek. mere på at orientere dig grundigt i kryds og ved sideveje.
  • Vær opmærksom på højresvingende biler bagfra og venstresvingende biler forfra.

Til bilister:

  • Brug 2 sek. mere på at orientere dig grundigt i kryds og ved sideveje.
  • Vær opmærksom på cyklister, når du skal svinge til højre eller venstre.
  • Sænk farten.

 

Aalborg SV – bilist anholdt for spirituskørsel


En mand i 30’erne blev sigtet og anholdt for spirituskørsel på Hobrovej i Aalborg SV. Det skete søndag den 25. august kl. 20:57. Manden sad bag rettet i sin personbil, der holdt i tomgang på en offentlig parkeringsplads. En patrulje kiggede nærmere i forbindelse med et rutinetjek og kunne nemt se, at manden var meget beruset. En alkometertest gav udslag over 0,5 promille, og manden blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel.

READ ALSO  Dagens tegning fra Dilbert

Brønderslev – 58-årig mand med promille over 0,5


En mandlig bilist på 58 år blev mandag den 26. august kl. 01:10 sigtet og anholdt for påvirket kørsel. Manden kørte i sin varebil, da han blev standset af en patrulje. Ved en alkometertest blev det tydeligt, at hans promille var over de tilladte 0,5 promille. Manden var ikke klar over, at hans promille var over det tilladte, men erkendte at have drukket.

Vil du gøre en indsats mod spritkørsel?

Mange er ikke klar over, hvor meget de faktisk har drukket. Som tommelfingerregel kan du max drikke én genstand, før du sætter dig ind bag rattet, men ingen alkohol er selvfølgelig bedst.

Læs mere her: https://www.sikkertrafik.dk/…/stop-spritkoersel Print Friendly, PDF & Email

Hold dit netværk orienteret