Politics

Første gang på talerstolen som statsminister. I dag har jeg holdt min første å…

By  | 

Første gang på talerstolen som statsminister.

I dag har jeg holdt min første åbningstale. Den var nok en smule utraditionel. Det var ikke en opremsning af alle de ting, regeringen vil gennemføre. Eller alt det, regeringen allerede har gjort. I stedet brugte jeg min taletid på at sætte en ny retning.

Min tale handlede om tillid. Vi har bygget vores samfund på tillid. Med pligter. Og rettigheder. I den rækkefølge. Tilliden er for mig noget af det mest værdifulde, Danmark har. Det skal vi passe på.

Jeg vil lede landet med en klar ambition for Danmark. Og jeg vil bestræbe mig på at være ærlig. Danmark har fået en ny regering. Et nyt flertal. Vi er klar til at skabe forandring. Vi skal indfri det håb, vi har skabt. Et mere retfærdigt. Et mere grønt Danmark. Det arbejde begynder for alvor nu.
Mette Frederiksen via Facebook

Print Friendly, PDF & Email

Hold dit netværk orienteret

READ ALSO  Are Turkish Cypriots Done with Ankara?