Via Politiet

Den 29. juli 2019 efterlyste Fyns Politi ejeren/føreren af en rød herrecykel, som var parkeret på lavbroen på Storebæltsbroen. I samme anledning efterlyste politiet føreren af en personbil, som havde gjort holdt på broen tæt på det sted, hvor cyklen var efterladt.

På et tidspunkt var Fyns Politi usikre på, om personen, som havde kørt på cyklen, kunne være sprunget/faldet i vandet, og der blev derfor sat en eftersøgning i gang. 

Vagtchefen fortæller, at to personer tirsdag middag den 30. juli 2019 har henvendt sig i sagen og fortalt, at de den pågældende aften samlede en udenlandsk – formodentlig tysk – mand op på lavbroen, og kørte ham til København. De undrede sig over at han gik der på broen og tilbød ham et lift. Fyns Politi afblæser på den baggrund efterlysningen, da det vurderes at den udenlandske mand er den pågældende cyklist. 

Endvidere kan Fyns Politi oplyse at den røde cykel var stjålet fra Odense i weekenden. Rette ejer til cyklen er fundet.   

Vi er selvfølgelig glade for at cyklisten lader til at være ok, og hverken ser ud til at være sprunget eller faldet i vandet. Og så er det jo en ekstra bonus at den røde cykel kommer tilbage til sin rette ejere igen, siger Hans Jørgen Larsen, vagtchef ved Fyns Politi

Fyns Politi har ikke yderligere oplysninger i sagen.

 

 

 


READ ALSO  Players must be able to train ahead of Australian Open: Medvedev