News

Fire bulgarere får fængsel og udvisning for mange tricktyverier

By  | 

Via Politiet

De to mænd og to kvinder har igennem længere tid i fællesskab været på spil i danske dagligvarebutikker, hvor de har afledt kunder, stjålet deres  punge og tasker og taget deres dankort. Herefter har de hævet mange tusinde kroner på de stjålne kort. 

Det sluttede dog, da de fire bulgarere i februar blev anholdt af Særlig Efterforskning Vest, som efterforsker intensivt mod omrejsende kriminelle. Politiet fandt under efterforskningen frem til mange kriminelle forhold, der er begået over hele Danmark. I retten blev de fire personer dømt for over 60 forhold af tyveri og bedrageri. 

I flere tilfælde havde borgerne pinkoder til deres kreditkort liggende i pungen, og det gjorde det lettere for at tyvene hurtigt at foretage mange hævninger. 

Specialanklager Lars Petersen er tilfreds med dommen. 

”Der er tale om meget organiseret kriminalitet, hvor de dømte har listet punge op af sagesløse menneskers lommer og poser og systematisk har misbrugt deres dankort. Derfor er jeg tilfreds med, at de både fik en ubetinget fængselsstraf og blev udvist, ” siger specialanklageren. 

Alle de dømte erkendte tyverierne og modtog dommen. Udvisningen af Danmark gælder med indrejseforbud i seks år. 

 

Pressekontakt

Specialanklager Lars Petersen, tlf. 3063 7165

 


Print Friendly, PDF & Email

Hold dit netværk orienteret

READ ALSO  Sterling to regain some lost ground but forecasts slashed