Lars Seier Christensen via Facebook

Robert Skov er blevet solgt til Hoffenheim i dagens løb. EkstraBladet er straks ude med spekulationer:

“Men det har helt sikkert været svært for Parkens tre store investorer at sige nej til et beløb på 75 mio. kr. her og nu og et beløb, der i bedste fald lander på 90 mio. kr. for den 23-årige kantspiller.”

Det kan jeg kategorisk afvise. Alle, også investorerne, havde gerne have beholdt Robert lidt endnu, da vi alle prioriterer CL-deltagelse højt og sportslig succes højt. Men den aftale, der var lavet med ham gav ikke mulighed for det under omstændighederne, desværre.

Det er som, det er. Der er også gode ting ved det. FCK har dermed endnu en gang bevist, at vi kan være et godt springbrædt til en international karriere, noget andre dygtige unge spillere givetvis lægger mærke til. Og økonomien for klubben er forstærket af dette salg, som det kan ses på den opjustering PSE har sendt til Fondsbørsen.

Jeg siger Robert Skov tak for en rigtig god indsats for klubben og ønsker ham alt det bedste fremadrettet i hans karriere. Og vi kæmper videre med en god start på Superligaen og spændende kvalifikationskampe de næste uger. Det skal nok blive godt også i denne sæson.

Forza FC!

FCK bekræfter: Sælger Robert Skov til storklub

Læs mere her

READ ALSO  ‘Internet is an evil place’: Twitter explodes over ‘MADONNA death’ after football legend Maradona passes away