Søren Pape Poulsen (K) via Facebook

Familien er det bedste, vi har!

Jeg har haft min daglige gang på arbejdsmarkedet i 18 år, inden jeg blev fuldtidspolitiker. Godt ti år af dem i den danske folkeskole, hvor jeg har set lidt af hvert.

Jeg har set, hvor vigtigt det er, at der er tryghed og kærlighed i enhver familie.
Børn er meget loyale over for deres forældre – også når de efterlades af dem og er overladt til sig selv.

Når børn er ensomme og står for sig selv i skolegården eller går langs væggene, fordi livet gør ondt i en meget ung alder.
Så er der brug for en kærlig hånd og en skulder at søge trøst ved.
Især når de, som burde være børnenes beskyttere – deres forældre – svigter.

Jeg ved også af egen erfaring, at den kærlighed, som adoptivforældre har til deres ønskebarn, som de efter mange år endelig har fået i deres arme – den kærlighed findes ikke større her på jord.
Man kan ikke overvurdere værdien af en tryg og kærlig familie.

Det ved vi i Det Konservative Folkeparti. Det er derfor, vi arbejder for at forbedre familiernes vilkår og vilkårene for de børn, der har det svært.
Ikke fordi vi bilder os ind, at vi kan gøre familiens arbejde bedre for dem, end de selv kan.

Men vi kan støtte dem.
Hvad enten det gælder de første helt afgørende 1.000 dage i et barns liv. Eller en familie, som vil have godt af mere luft i budgettet.

Hvad enten det gælder trygheden om, at unge vokser op i et trygt og sikker ungdomsmiljø. Eller at familien har deres egen læge. Så vil vi gerne hjælpe.

READ ALSO  Nimitz carrier group returns to Persian Gulf after drills, in ‘pre-planned’ move not related to Iranian scientist murder – report

Familien er det bedste, vi har.