Apple har altid ment, at forældre bør have værktøjer til at administrere deres børns brug af enheder. Derfor har vi skabt, og fortsætter med at udvikle, Skærmtid. Andre apps i App Store, som f.eks. Balance Screen Time fra Moment Health og Verizon Smart Family, giver forældre mulighed for at skabe balance mellem fordelene ved teknologi og andre aktiviteter, som hjælper unge med at lære og udvikle sig.

Vi har for nylig fjernet flere børnesikringsapps fra App Store, og det gjorde vi af en helt enkel grund: De bragte brugernes anonymitet og sikkerhed i fare. Det er vigtigt at forstå, hvorfor og hvordan det skete.

I løbet af det sidste år er vi blevet opmærksomme på, at flere af disse børnesikringsapps anvendte en yderst indgribende teknologi, der kaldes administration af mobile enheder eller MDM. MDM giver en tredjepart kontrol over og adgang til en enhed og dens mest følsomme oplysninger, herunder brugerens placering, appbrug, mailkonti, kameratilladelser og browserhistorik. Vi startede med at se nærmere på disse ikke-virksomhedsbaserede udvikleres brug af MDM tilbage i 2017 og opdaterede vores retningslinjer baseret på dette arbejde i midten af 2017.

MDM har sin berettigelse under bestemte forudsætninger. Virksomheder installerer sommetider MDM på deres egne enheder for at have bedre kontrol over ejendomsretligt beskyttede data og hardware. Men det er utroligt risikabelt – og klart en overtrædelse af App Stores politikker – når en privat, forbrugerfokuseret appvirksomhed installerer MDM-kontrol over en kundes enhed. Udover den kontrol, som appen selv kan udøve over brugerens enhed, har undersøgelser vist, at MDM-profiler kunne anvendes af hackere til at opnå adgang med ondsindede formål.

READ ALSO  Black Swans On Black Friday

Forældre bør ikke være nødt til at vælge imellem den frygt, der er forbundet med deres børns brug af enheder, og trusler imod deres anonymitet og sikkerhed, og App Store bør ikke være en platform, der tvinger dem til at foretage dette valg. Ingen udover dig bør have ubegrænset adgang til at administrere dit barns enhed.

Da vi opdagede disse overtrædelser af vores retningslinjer, kommunikerede vi overtrædelserne til appudviklerne og gav dem 30 dage til at indsende en opdateret app for at undgå afbrydelser i appens tilgængelighed i App Store. Flere udviklere udsendte opdateringer, der gjorde, at deres apps nu overholder disse politikker. Andre gjorde det ikke, og de blev fjernet fra App Store.

Vi skabte App Store for at kunne tilbyde en sikker, aktiv markedsplads, hvor udviklere og iværksættere kan tilbyde deres idéer til brugere over hele verden, og brugerne kan stole på, at de apps, de finder, overholder Apples standarder for sikkerhed og ansvarlighed.

Apple har altid understøttet apps fra tredjeparter i App Store, som hjælper forældre med at administrere deres børns enheder. I modsætning til, hvad avisen The New York Times rapporterede denne weekend, handler det ikke om konkurrence. Det handler om sikkerhed.

I denne appkategori – såvel som i alle andre kategorier – forpligter vi os til at levere et konkurrencepræget, innovativt økosystem for apps. Der er mange utroligt succesfulde apps, som tilbyder funktioner og tjenester, der minder om Apples, i kategorier som beskeder, kort, mail, musik, webbrowsere, billeder, apps til noter, kontaktadministration og betalingssystemer, for blot at nævne nogle få. Vi forpligter os til at tilbyde et sted, hvor disse apps kan blive udbredt, da de forbedrer brugeroplevelsen for alle.

READ ALSO  ‘Like mafia’: US tramples over European sovereignty in bid to stop Nord Stream 2, EU must FIGHT BACK – German MP to RTVia Apple