Via Nationalbanken

Erfaren revisor til finansiel og operationel revision

Publiceret


Har du lyst til at gøre en forskel i en organisation, hvor din indsats bliver bemærket? Med mulighed for at spille en væsentlig rolle i forhold til at understøtte Nationalbankens virke? Og samtidig være en værdifuld sparringspartner for dine kolleger?

Jobbet

Intern revision er en afdeling med 7 medarbejdere, der søger en ny kollega til at sikre løsning af de daglige revisionsopgaver. Intern revision er ansvarlig for gennemførelse af revision af Nationalbankens årsregnskab og kontakten til ekstern revision. Endvidere er vi ansvarlige for revision af forvaltning og regnskabsaflæggelse for statsgælden og kontakten til Rigsrevisionen. Til understøttelse heraf gennemfører vi revision af Nationalbankens it-anvendelse samt udvalgte operationelle processer. Du vil derfor få kontakt til mange områder i huset, ligesom der er gode muligheder for at arbejde med forskellige faglige områder og typer af opgaver. Eksempler på det kunne være:

  • Regnskabsafdelingen ved revision af årsregnskabet

  • Front-, middle og backoffice ved revision af aktiviteter til styring af valutareserven

  • HR-funktionen ved revision af lønninger

  • Risk Management ved revision af compliance og operationel risikostyring

  • Kontantforsyningen ved revision af håndtering af sedler og mønter samt kasseeftersyn.

Vi tilbyder

Et udfordrende job, der stiller krav til dine personlige egenskaber og faglige indsigt. Gode, åbne og teammindede kolleger, som vil værdsætte din person og dine kompetencer. Vi bestræber os hele tiden på at dygtiggøre os og øge kvaliteten af vores arbejde. Derfor bliver du en del af et team, hvor vi løbende giver hinanden feedback, så vi sammen kan videreudvikle vores kompetencer.   

READ ALSO  ECB Listens event – 21 October 2020

Din profil

Du har en teoretisk baggrund som cand.merc.aud. og/eller HD-R med flere års praktisk erfaring fra en intern eller ekstern revisionsfunktion. I dit nuværende job har du selvstændigt ansvar for udførelse og dokumentation af revisionsopgaver, og du har solidt kendskab til regnskabsudarbejdelse og de processer, der leder frem til et regnskab. Som person er du struktureret og procesorienteret med gode analytiske evner, god til at sætte dig ind i nye områder og forstår at forholde dig til risiko og væsentlighed. Du har en praktisk tilgang til opgaverne, og du overholder aftaler. Endelig har du gode kommunikationsevner i skrift og tale og kan lide at bruge dem til, at vi alle gør tingene lidt bedre hver dag.

Du er en holdspiller både i det nære og for Nationalbanken som helhed.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål om jobbet, er du velkommen til at kontakte revisionschef Bethina Hamann (tlf. 3363 6601 eller bha@nationalbanken.dk). Oplysninger om ansættelsesvilkår kan fås hos HR-partner Rikke Møller Fastø (tlf. 3363 6086 eller rmfa@nationalbanken.dk). 

Ansøgning

Send din ansøgning med kopi af relevante bilag senest mandag den 10. juni 2019. Ansøgninger vil blive behandlet løbende. Det er en betingelse for ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt.

 

Ansøg her