Lars Tvede via Facebook

ER DU INTERESSERET I ET DELTAGE I ET GLOBALT EKSPERTPANEL OM FREMTIDEN?

Jeg har forbindelse til et ambitiøst projekt i Schweiz, som søger internationale fageksperter til at kortlægge fremtiden.

EKSEMPELVIS eksperter i:

* In vitro kødproduktion
* specicide
* CRISPR
* hybridfly
* kunsig intelligens
* kernefusion
* kræftbekæmpelse

Det skal være folk, der via deres daglige arbejde medvirker til at SKABE fremtiden. Og som har dyb indsigt i vigtige forhold, som langt de fleste almindelige folk, herunder den typiske erhvevsleder, ikke er informerede om.

Netværket, som bliver opbygget over de næste 6-12 måneder, vil ultimativt bestå af nogle få tusinde mennesker globalt.

I projektet er man IKKE interesseret i generelle futurister og debattører, men derimod i udviklere og forskere, der hver for sig har helt unik indsigt i fagområder, der væsentligt kan forme fremtiden. Derudover i kompetente finansfolk til at forudsige recessioner, mm. Samt i professionelle demografer.

Der ønskes, at deltagere hver definerer nogle fremtidige nøglebegivenheder inden for DERES ekspertisefelt, samt at de vurderer, hvornår disse begivenheder finder sted. Og at de reviderer deres estimater herfor, når de skifter mening.

Hvis DU matcher denne beskrivelse og gerne vil høre mere, bedes du sende mig en private message samt din linkedin profil.READ ALSO  Leon Cooperman sees 'euphoria' in parts of market, skeptical on long-term outlook