Via Venstre

Det var ærgerligt for tv-seerne, fordi Løkke fik sagt nogle sandheder om de næste ti dages valgkamp:

At enhver statsminister tager farve af sit parlamentariske grundlag. ”Det ved jeg om nogen”, sagde Løkke med et skævt smil.

Pointen er klar: Mette Frederiksens venner i rød blok vil rulle udlændingepolitikken tilbage. De blå partier har sat ind mod parallelsamfund og sat en prop i massetilstrømningen, så der spares adskillige milliarder til gavn for de svageste og de ældre. For Venstre er det afgørende, at vi skal kunne genkende Danmark. Det kommer i fare, hvis rød blok vinder.

Klik her og læs hele statsministerens tale.

Lars Løkke Rasmussen fik også sagt en anden sandhed: At råderummet på 69 mia. kr., som Venstres politik vil tilvejebringe, ikke er en given ting. Det er ikke penge, der ligger på paller i Nationalbanken og bare venter på at blive kørt ud til værdigt trængende. Nej, skattestoppet kræver en fortsættelse af en ansvarlig økonomisk politik og ordentlige rammevilkår for det erhvervsliv, der tjener pengene til Danmark.

Så valget står mellem skattehop eller skattestop. De røde partier har dels regninger til erhvervslivet, der vil blive væltet over på danske forbrugere og boligejere. Dels nye skatter.

Venstres valgaften i Landstingssalen blev en fest – en kæmpe forløsning. Ikke mindst for EP-spidskandidat Morten Løkkegaard, der sammen med ”Danmarks stærkeste hold i EU” fik trukket Venstre frem til en fordobling af mandattallet.

Resultatet af EP19 er blevet en vitaminindsprøjtning til hele Venstres kampagne frem mod folketingsvalget grundlovsdag den 5. juni. Det er nu, vi rykker og sætter alt ind på at bevare en borgerlig regering ledet af statsminister Lars Løkke Rasmussen.

READ ALSO  Knife-wielding woman kicks & harasses Vienna rabbi in widely condemned anti-Semitic incident