Lars Seier Christensen via Facebook

For tre uger siden afholdt vi første udgave af Københavns nye internationale kunstmesse, Enter Art Fair, fantastisk beliggende på Refshaleøen, ud til Københavns Havn.

Ligesom hovedstaden er blevet verdenskendt for f.eks. gourmetoplevelser, kan og bør vi gøre mere for at sikre også danske kunstnere international opmærksomhed. Enter Art Fair 2019 blev en succes, med fine anmeldelser, mange gæster og mere end 30 gallerier, flest fra udlandet.

Julie Alf og hendes dygtige team er allerede igang med at forberede 2020 versionen, der bliver endnu større og flottere. Der er mange muligheder for at være med – naturligvis som galleri, men også hvis du har relevante luksusprodukter, du gerne vil udstille, eller ønsker at sponsere messen generelt, og give dine kunder og forretningspartnere en stor oplevelse. Så overvej allerede nu, om et købestærkt, kulturinteresseret dansk og internationalt publikum ville være relevant for dig og din virksomhed (send en PM, hvis du er interesseret i at lave noget i 2020).

Her er en video, der giver et indtryk af Enter Art Fair 2019.READ ALSO  ‘Blackout challenge’: Death of child participating in TikTok game prompts investigation by Italian authorities