Stram kurs via Facebook

Nordvestnyt har lavet et stykke ordentligt journalistik og undersøgt, hvordan Rasmus Paludans deltagelse på Vig Festival forløb. Avisen har spurgt formanden for Vig Festival:

"Ole Larsen siger til Nordvestnyt at Paludans besøg på Vig Festival forløb helt uden problemer.

– Jeg så ham ikke, og jeg har heller ikke hørt om noget. Vi laver ikke ekstra sikkerhed, men når han gik på pladsen kunne folk der så ham, jo tydeligt se, at der gik nogle vagter med. Men ingen gæster har henvendt sig og været utrygge og det forløb helt stille og roligt, siger han.

Vig Festivals sikkerheds- og ordensregler foreskriver at der ikke må agiteres hverken politisk eller religiøst på festivalens område.

Og det blev der i den grad lyttet til – ikke kun fra Stram Kurs-lederens side. Årets Vig Festival var en af de fredeligste længe, hvad angår uroligheder og kriminalitet i det hele taget."

Efter festivalafvisning: Problemfrit Paludan-besøg på Vig Festival

Det er højsæson for musikfestivaler, og på Langelandsfestivalen er den kontroversielle partileder for Stram Kurs, Rasmus Paludan, ikke velkommen. Det skriver TV2 Fyn i dag.


READ ALSO  Paris protesters torch cars, set BANK on fire amid clashes over bill slammed as ‘ban on filming police brutality’ (VIDEOS)