Efter 8-9 hæsblæsende uger med valgkamp, forhandlinger med Folketingets partier, regeringsdannelse og maratonforhandlinger i Bruxelles, har jeg været hjemme de seneste dage. Jeg har læst og læst og læst. Og forberedt mig. Og jeg har gjort køleskabet rent og fået klippet hæk 💪😃
Senere i dag er jeg på mit første officielle besøg i udlandet. Det er i Tyskland, hvor jeg besøger Angela Merkel og bekræfter det vigtige forhold mellem Tyskland og Danmark. Efter ferien glæder jeg mig til at fortælle om regeringens arbejde i de kommende måneder. Hvad vi gerne vil for Danmark. Om hvorfor jeg synes, der er behov for at styrke Statsministeriet. Og så er det i august, at der falder den længe ventede undskyldning til blandt andet Godhavnsdrengene.
Og ved du hvad: Det er stadig meget specielt for hende der Mette fra Aalborg at åbne den her mappe ☺️
Mette Frederiksen via Facebook

READ ALSO  Germany’s Chancellor warns Covid restrictions may continue until January