Stram kurs via Facebook

Partileder Rasmus Paludan udtaler: "Hvis man vil kunne vurdere, hvilken type "mennesker", der bor i Vollsmose, så kan man se på, hvordan deres børn behandler dyr. Når deres børn allerede i seksårsalderen er så afstumpede, som det bliver beskrevet af TV2 Fyn, så er Danmark et helt forkert sted for dem. Naturligvis også et forkert sted for deres forældre."

Fra artiklen:

"- Jeg har set kattekillinger, der bliver spillet fodbold med. Jeg har set børn, der har cyklet rundt med killinger på cyklen, og jeg har set katte, der har fået revet ben af og øjne ud, siger Anja, der også fortæller, at hun har modtaget dødstrusler på Facebook.

– Det værste var et kuld killinger, der krøb rundt med deres indvolde hængende ud, fordi de havde fået maven skåret op, fortæller hun.

Den private dyreværnsforening Kattens Værn, som arbejder for at forbedre forholdene for katte i Danmark, bekræfter over TV 2/FYN, at dyremishandlingen i Vollsmose er grovere end i resten af landet.

– I Vollsmose er graden af mishandling af katte grovere, end vi normalt ser i Danmark, og generelt hører vi mest, at det er voksne, der mishandler dyr, men i Vollsmose er det børn helt ned under ti år, der mishandler dyr, siger Therese S. Wilbert, der er direktør i Kattens Værn.

I Vollsmose er graden af mishandling af katte grovere, end vi normalt ser i Danmark.

Anja har set tilfælde, hvor det er børn helt ned til seksårsalderen, der står bag dyremishandlingen. Hun boede i Vollsmose mellem 2011 og 2016, hvor hun aktivt forsøgte at stoppe dyremishandlingen.

READ ALSO  Pfizer and BioNTech apply to European regulator to allow emergency use of their vaccine

– Jeg har forsøgt at lave aftaler med børnene om, at hvis de ikke mishandler kattene i en måned, får de en is. Jeg har også skældt dem ud, fortæller Anja."

Dyremishandling i Vollsmose: Børn river hoved og ben af katte

En tidligere beboer i Vollsmose fortæller om grove tilfælde af dyremishandling. Kattens Værn bekræfter tilfælde, hvor killinger har fået prikket øjnene ud og flået lemmer af.