Nye Borgerlige via Facebook

Du afgiver tid fra dine børn og din familie for at gå på arbejde.

Godt halvdelen af lønnen får du med hjem.

Af den skal du betale skat af din bolig; ejendomsskat og ejendomsværdiskat, du skal betale afgift og moms af den elektricitet du bruger, cirka 65 procent af regningen, afgift for det vand du udleder, og afgift for den varme du bruger.

For at komme ud til dine kunder, køber du en bil.

Af den betaler du afgifter og moms. For at beholde bilen, betaler du vægtafgift. Og for at kunne køre den, betaler du afgifter af benzin.

Du køber mad og betaler afgifter af alt fra kaffe til luften i is. Og så betaler du 25 procent i moms af både varens pris og afgifterne.

Du bestiller en tømrer, som skal reparere taget på dit hus – det har du ikke selv tid til, for du skal passe det arbejde, som du er bedst til.

Hans timepris er langt højere, end hvad han selv tjener, for han skal også betale skatter, moms og afgifter af alt, hvad han bruger i sit liv.

For at få råd til at betale dine skatter, moms og afgifter arbejder du lidt mere.

Nu rammer du topskattegrænsen. Derfor bliver den andel af din løn, som du får lov at beholde selv, endnu mindre. Og du må undvære din familie i længere tid.

Du afleverer dine børn i vuggestue, børnehave, SFO og klubtilbud.

Det betaler du også for.

Mere end andre, fordi du arbejder mere og tjener mere – før skatter og afgifter.

READ ALSO  Senior Iranian commander killed in drone strike on his car near Iraqi-Syrian border – reports

Skulle du være så dygtig, at du har overskud, når du ligger på dit dødsleje og har betalt langt over halvdelen af lønnen for din arbejdstid i skatter og afgifter, så bliver du også beskattet af at dø.

Er vi rigtigt kloge?

Med verdens næsthøjeste skattetryk tvinger politikerne os til at piske rundt i velfærds-hamsterhjulet på bekostning af den tid, vi kunne have brugt med vores børn.

Og de svækker den økonomiske vækst og velstand, som skulle sikre, at vores børn kan vokse op med samme gode muligheder, som vi har haft.

Nye Borgerlige ønsker et samfund med mere ro, frihed og velstand til de danske familier.

Vi skal tage hånd om de svageste i vores samfund og finansiere offentlige kerneydelser over skatten.

Men vi skal ikke acceptere, at danskerne skal pukle sig ihjel, for at politikerne kan opkræve milliarder i skatter og afgiver, som de spilder på uintegrerbare udlændinge, umenneskelige jobcentre, meningsløst bureaukrati og projektmageri.

Politikerne skal have meget mindre magt over danskernes liv – og penge.