Via Politiet

Østjyllands Politi fremstiller i dag kl. 1130 i Retten i Aarhus, fire yngre mænd på 18-19 år. De er sigtet for kvalificeret vold begået mod en 17-årig mand på Århus Købmands Skole, Vejlby Centervej i Risskov. Den 17-årige blev tildelt fire knivstik, men er uden for livsfare. 

 

Mandag kl. 1314 modtog Østjyllands Politi via 112 en anmeldelse fra Århus Købmandsskole på Vejlby Centervej 50 i Risskov om at en 17-årig mand skulle være stukket flere gange med en kniv. Vi sendte flere patruljer til stedet og kunne konstatere, at den 17-årige var stukket fire gange i lænden og ballen med en kniv.

 

Gode vidner på stedet oplyste, at der var tale om fire gerningsmænd og at de var stukket af ved at tage bussen fra stedet. Kort efter kunne en patrulje anholde fire yngre mænd i en bybus. En politihund lugtede sig efterfølgende frem til en kniv med blod på. Forurettede var ikke i livsfare og blev behandlet på sygehuset.

***

Røg fra pizzaovn

Mandag kl. 1228 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om røg i baggården omkring Vestergade 21 i Århus. Det var beboere i området, der ringede. Da patruljen kom frem kunne de konstatere, at røgen kom fra en udendørs pizzaovn, der var blevet brugt af en skoleklasse og deres lærer til at bage brød.

 

***

Butikstyv stjal sko og tøj

Østjyllands Politi fik kl. 1642 en anmeldelse fra H&M på Merkurvej i Randers. Her havde man tilbageholdt en 46årig mand, der havde stjålet tøj i butikken. Personalet kunnet efterfølgende konstatere, at han ligeledes havde stjålet to par sko fra Deichmann. Han kan nu se frem til en bøde.

READ ALSO  JD Sports expected to exit Debenhams rescue talks after Arcadia collapse

 

**

 

Brand i køkken

Kl. 1854 rykkede Østjyllands Politi, sammen med brandvæsnet, ud til en lejlighed på Teglværksgade i Århus C. Der var kraftig røg og brandvæsnet måtte sparke døren ind. Der var ingen hjemme i lejligheden, men der stod en gryde på et tændt komfur. Lejligheden blev luftet ud og beboeren kan se frem til en bøde for overtrædelse af beredskabsloven.

 

**

Beruset knallertkører i Grenaa

En af vores patruljer stoppede kl. 2100 en 49årig mand, der kørte på knallert på Århusvej i Grenaa. Da patruljen stoppede ham konstaterede de, at han var påvirket af alkohol over det tilladte. Han blev anholdt og der blev udtaget en blodprøve. Det viste sig ligeledes, at knallerten var ulovlig.

 

**

Påvirket bilist

Kl. 0235 mandag nat stoppede en patrulje en bilist, der kørte på Hasle Ringvej i Aarhus V. Han blev skønnet påvirket af euforiserende stoffer. Han blev derfor anholdt og der blev udtaget et blodprøve. Efter blodprøven var blevet taget blev han løsladt igen.

 

***

 

Færdsel

Mandag kl. 0741på Slet Møllevej ved Tranbjerg. Her kørte en personbil ud i rabatten, hvor den ramte en træstub og væltede om på siden. Føreren, en kvinde født i 1996 kom ikke til skade ved uheldet.

Mandag kl. 1240 på Borupvej ved Hornslet måtte en lastbil undvige en varebil, der kørte ud foran den. Lastbilen endte i grøften. Varebilen kørte efterfølgende fra stedet uden at rette henvendelse til lastbilchaufføren. Ingen personer kom til skade ved uheldet.

Mandag kl. 1543 skete der færdselsuheld i krydset Gl. Viborgvej og Geding Søvej. Her overså en højresvingende bilist en ligeudkørende cyklist. Cyklisten kom ikke alvorligt til skade. Bilisten kan se frem til en bøde og en betinget frakendelse af førerretten for ikke at overholde sin vigepligt.

READ ALSO  I’d use Warren Buffett’s strategy to get ready for stock market crash round 2

Mandag kl. 1550 fik politiet anmeldelse om færdselsuheld i krydset Banegårdsgade og Holsteingade i Odder. To 10-årige piger blev ramt af en personbil mens de var ved at krydse vejen i et fodgængerfelt. Føreren af bilen, en ældre mand fra Aarhus-området, kom ved et uheld til at ramme pigerne, da hans fod gled på pedalerne. Den ene af pigerne slap med skrammer mens den anden brækkede en arm, et ben og fik et brud på bækkenet.

Mandag kl. 1700 fik politiet via 112 en anmeldelse om et færdselsuheld på Fuglsøvej ved Nimtofte. En yngre kvinde havde været uopmærksom et øjeblik og havde påkørt et træ, der stod i rabatten. Hun kom ikke til skade ved sammenstødet med træet.

Mandag kl. 1810 fik vi en anmeldelse om færdselsuheld op Randersbro i Randers. I forbindelse med et vognbaneskift overså en bilist, en anden bilist, der kørte i vognbane ved siden af. Der var udelukkende materiel skade.

***

Indbrud

Der er det seneste døgn ikke anmeldt nogen indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds