Martin Thorborg via Facebook

Det har indtil nu været et kaotisk valg, så meget er sikkert.

For mit eget vedkommende, har jeg ikke noget fast politisk ståsted. Jeg er liberal af sind, da jeg mener at det er det bedste udgangspunkt, for at skabe de værdier der skal til, for at folk der ikke kan selv, får den hjælp de skal have. At gøre samfundskagen større, giver bare rigtig god mening for mig. Men jeg går også ind for en politisk balance, så der ikke kommer for meget overvægt, til nogen af siderne.

Så hvilket parti jeg ender med at stemme på, er jeg meget i tvivl om.

Men indtil jeg finder ud af det, har jeg inden for de seneste to måneder, lavet Podcast med Ida Auken, selfie med Pia Kærsgaard, været til Pernille Vermunds bryllup, lavet "valg-tv" med Tommy Ahlers og live event med ham i morgen og diskuteret og rost politikere fra næsten alle partier på Twitter.

Så jeg er ked af at sige, at jeg også bidrager til forvirringen, undskyld


READ ALSO  Beijing slams Australia’s ‘destabilizing’ actions as it partners with US to develop air-launched hypersonic missile