Nye Borgerlige via Facebook

"Jeg tvivler på, at Paludan får lov til at demonstrere igen. Det vil vi tale om en uges tid endnu. Derefter er det glemt. Voldsmændene har vundet. Danmark har tabt. Mange er ligeglade. Bare de slipper for problemerne.

Men vi slipper netop ikke for problemerne. Modsamfundet i de muslimske parallelsamfund vil fortsætte med at vokse. Volden vil midlertidigt reduceres til det normale, daglige og i øvrigt uacceptable niveau, men kun indtil næste ”fornærmelse” dukker op.

Så eksploderer det igen."

"Voldsmændene bliver lige nu bekræftet I, at de kan få deres vilje, hvis blot de viser deres voldsparathed. Og barren for ”fornærmelser” vil blive sat ned. Kravene vil blive større. Vi burde have lært lektien nu.".

"Der er ikke råd til fejhed. Vi må sætte foden ned og beslutte, at vi ikke vil acceptere det. Vi må insistere på Danmarks værdier, koste hvad det vil. Det er på høje tid."

Peter Seier Christensen

Der er ikke råd til fejhed | NyeBorgerlige

Rasmus Paludan har sat dagsordenen den seneste uges tid, og det har ikke været kønt at følge. En demonstration af et par minutters varighed på Nørrebro blev mødt af omfattende hærværk og uroligheder. En efterfølgende ikke-demonstration i Albertslund, hvor han end ikke mødt op, førte også…


READ ALSO  WATCH: Woman attacks drug store employee with ‘kung fu’ after reportedly being asked to wear a mask