Dennis og hans kollegaer er blandt dem, der har arbejdet lige siden Danmark lukkede ned. De er med til at holde hjulene i gang. Det er godt at høre, at I passer ekstra godt på dem i den her tid.

”Som skraldemand er jeg stadig med til at gøre en forskel i det danske samfund. Det er ikke altid, at I lige ser os, men vi er her stadig.

I disse tider med coronavirus og i et samfund, som er delvist lukket ned, er det vigtigt, at vi stadig holder fokus på at indsamle affaldet. Og det ses og mærker vi, når vi kører rundt. Vi oplever, at der er mere at lave end ellers. Der er mere affald, fordi mange går hjemme.

Vi møder mange mennesker på vores tur – flere end vi plejer – og de er glade for at se os. Især i øjeblikket hvor de fleste stadig er hjemsendt pga. lockdown. Jeg oplever rigtig mange, som vil have kontakt med os. Nogen vil gerne tale om situationen, andre om deres affald.

Der bliver tænkt ekstra på os i de her tider, og flere sætter lidt ekstra ude ved spandene. Jeg har f.eks. fået sodavand, muffins og andre gode sager.

Dog skal vi huske at passe på hinanden og holde afstand, indtil denne pandemi er afsluttet og landet genåbnes.

P.s. Tak for alle de ting I sætter ud til os 😊




Mette Frederiksen via Facebook

READ ALSO  WATCH Italian police use water cannons, tear gas & stun grenades as they clash with anti-lockdown protesters in Rome