Nyheder

Den tyske regering mørklægger antallet af “Flygtninge” der ankommer med fly

By  | 

Den tyske regering har mørklagt antallet af “flygtninge” der ankommer til landet med fly, efter tidligere offentliggjorte tal viste at antallet var helt op mod 30%.

At flygtninge risikerede liv og lemmer ved at flygte fra krigshærgede lande, enten via land eller den endnu mere risikable rute – over havet, er ivrigt blevet frembragt af medierne.

Nu viser det sig at en tredjedel af “flygtningene” der ankommer til Tyskland, ankommer via et hurtig lille flytur. For et år siden offentliggjorde det tyske indenrigsministerium tallene for ankomster med fly – de viste at cirka 30% ankom ved denne transportmåde.

AFD Bundestagmedlem
Leif-Erik Holm (Mecklenburg Vorpommern)

AFD Bundestagmedlem Leif-Erik Holm har forsøgt at få oplyst de opdaterede tal for hvor mange flygtninge der ankommer med fly. Men den tyske regering har oplyst at disse tal nu er “klassificerede” og dermed ikke offentligt tilgængelige “i Statens interesse”.

Holm har adgang til at se tallene i Bundestag, men har ikke tilladelse til at offentliggøre tallene. Han mener at klassificeringen er sket for bevidst at skjule det egentlige tal for hvor mange flygtninge der ankommer med fly for offentligheden.

AFD parlamentmedlemmet forlanger at få at vide hvordan asylansøgerne er blevet tilladt at komme igennem lufthavne og boarde fly med destination til Tyskland, uden at have de nødvendige papirer eller visum, da det logisk repræsenterer en betydelig sikkerhedsrisiko.

Holm har nu anmodet Indenrigsminister Horst Seehofer om at ophæve klassificeringen så offentligheden kan få kendskab til de reelle tal på hvor mange flygtninge der kommer fly, og hvilke lande de rejser fra.

Print Friendly, PDF & Email

Hold dit netværk orienteret

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]