Stram kurs via Facebook

Albert Scherfig og Laura Na Blankholm kommer i dag i Dagbladet Information med løgnagtige og usande påstande om, at medlemmer af Stram Kurs skulle have begået hærværk mod zambiske Bwalya Sørensens bopæl. Bwalya er alenemor til 4 børn (med 3 forskellige mænd) og på overførselsindkomst

Partileder Rasmus Paludan udtaler: "Vi må som parti overveje en injuriesag mod de to venstreekstremister, med mindre de trækker deres løgne tilbage. Der er intet, absolut intet, belæg for denne grundløse og uhyrlige påstand."

Laura Na Blankholm er i øvrigt en kendt venstreekstremist, der bl.a. plejer omgang med den kendte voldsmand Rune Eltard Sørensen, der både begik vold mod statsminister Anders Fogh Rasmussen og den nu afdøde borgmester i Farum Peter Brixtofte.

Albert Scherfig, også kendt venstreekstremist, er ifølge Bwalya Sørensen den ansvarlige for at "håndtere politiet", når den zambiske alenemor begiver sig ud på gaden og demonstrerer mod hvide mennesker.

Om Laura Na Blankholm
http://www.uriasposten.net/archives/80084

Om Albert Scherfig
https://www.facebook.com/NaChileshe.Chibulu/posts/10218020041225293

Debat: Forsvar for Anahita Malakians bruger frihedsrettigheder som en tankeløs floskel

Sagen om den knuste rude på Anahita Malakians’ burgerbar i Nordvest viser, hvordan ytringsfrihed og retsstat bliver til tankeløse floskler, når den antiislamiske højrefløj anses for politisk legitim, skriver historiker Albert Scherfig og antropolog Laura Na Blankholm i dette debatindlæg.


READ ALSO  Belarusian opposition leader Tikhanovskaya ‘safe’ in Lithuania, says Baltic country’s FM