De her smukke blomster fik jeg i dag af den fineste lille pige på 8 år, som jeg mødte i eftermiddags på et børnehjem. Her talte jeg med fire forskellige piger i alderen 8-19 år, som har det til fælles, at de ikke kan bo hjemme hos deres mor og far. Jeg er fast besluttet på, at vi skal passe bedre på udsatte børn. I dag spurgte jeg anbragte børn, hvad de synes, vi skal gøre. Jeg har fået noget at tænke over. Og du har ikke hørt det sidste til besøget. Tak for de kloge og følsomme snakke ❤️
Mette Frederiksen via Facebook

READ ALSO  Trump’s MAGA Movement Must Either Rehabilitate Or Purge QAnon Cultists From Its Ranks
  • bitcoinBitcoin (BTC) $ 36,728.00
  • ethereumEthereum (ETH) $ 1,184.51
  • tetherTether (USDT) $ 1.00
  • litecoinLitecoin (LTC) $ 143.35
  • bitcoin-cashBitcoin Cash (BCH) $ 489.03