Anders Samuelsen (LA) via Facebook

De forfærdelige scener af børn, der misrøgtes i kommunale institutioner burde føre til et kæmpe oprør! Tænk at skulle være vidne til sådan noget – men først og fremmest: tænk som forældre at få den slags viden om ens dyrebareste eje og tænk hvad det gør ved børnene. Ar for livet på sjælen kan det udvikle sig til.
Det første der bør ske – førstehjælp – er at der gribes massivt ind. Børnene først! Derefter fokus på ordentlig ledelse og udskiftning af personale og bedre uddannelse.
Og så: Langt større muligheder for forældre til at stemme med fødderne! Pengene bør simpelthen følge børnene/ forældrene 100% så der kan opnås meget større mulighed for at vælge selv og etablere alternative pasningsmuligheder.

Tænk at leve i et land med et af verdens højeste skattetryk – og så skulle opleve denne elendighed. Helt, helt uacceptabelt!

Og sidst: tak til alle de fantastiske pædagoger og medhjælpere der hver dag gør et fremragende og hjertevarmt stykke arbejde.

Bedste hilser Anders

(pædagogmedhjælper i vuggestuen Græsvangen, Tilst 1986-1987 og andre steder i studieårene i Århus. Fantastiske kolleger og børn og et berigende og meningsfyldt arbejde)READ ALSO  Tough but Necessary Road Ahead for Arms Control