Lars Seier Christensen via Facebook

Jeg må indrømme, at jeg er temmelig chokeret.

Min – trods det, at mange tror det modsatte – gode ven David Trads-privat har skrevet ikke bare een, men FLERE fornuftige ting de sidste par uger!? 😳🤔

David: “Vi skaber en bedre verden på præcist samme måde, som vi altid har gjort det. Ved at sætte ambitiøse politiske mål i fællesskab – og derefter overlade det til forskere og erhvervsliv at skabe de teknologier, som betyder, at vi kan blive ved med at flyve, køre i bil, spise lækker mad og al den slags uden at spy drivhusgasser ud undervejs.”

Naturligvis siger man ikke den slags ustraffet.

”Jeg siger: Glem dem! Glem de gamle mænds hysteri! David Trads, Lars Seier Christensen og alle de andre grånende ’realister’ er fortabte dinosaurer,” skrev en vred, ja, yngre kvinde under et opslag, jeg havde lavet på Facebook, hvor jeg havde kritiseret Greta Thunberg.”

Hende skal du slet ikke bekymre dig om. David – velkommen, ikke bare til at blive sat i bås sammen med mig, men på den rigtige side af historien. Sammen med andre folk, der ikke faldt for hysteriet, men stod fast på den rationelle tilgang. De andre vil blive dømt hårdt af vore efterkommere, hvis de får ødelagt vækst, fremgang og udvikling for os alle, især de fattigste i den tredie verden.

Bliv ved, David. Du er på rette spor! 😂👊😘

David Trads: Jo, der er et stort problem med Greta

KOMMENTAR: Den tale, som Greta Thunberg forleden holdt ved FN’s Generalforsamling i New York, var for langt ude – for hun siger simpelthen for meget, som ikke er korrekt, skriver David Trads.

READ ALSO  Politicians among 48 arrested in huge Italian bust on ‘Ndrangheta mafia, hundreds of millions in cash seized