Nye Borgerlige via Facebook

“At være bevidst om vores kultur, historie, sprog og nationale egenart er ikke i modsætning til at være åben for gode, nye idéer udefra, frisindet og tolerant.

Tværtimod er Danmark som danskernes land – frit og selvstændigt – en garanti for, at de værdier kan trives, vokse og bære frugt.

Hvilken kurs Liberal Alliance vælger er ikke en sag for mig. Og Christina Egelunds exit fra LA er udelukkende en sag mellem hende og hendes tidligere parti.

Men i forbindelse med, at Christina Egelund har meldt sig ud af LA, er hun kommet med nogle betragtninger om en påstået modsætning mellem frisind og tolerance på den ene side og det nationale på den anden side.

Hun mener selv, at hun står for frisind, åbenhed og er moderne. Vi andre – os der er nationale – er så det modsatte, lader hun forstå.”

Læs dagens indlæg i på debatten om forholdet mellem det liberale og det nationale.

Danskernes frihed hænger uløseligt sammen med Danmark | NyeBorgerlige

20.10.2019 Jeg har udnævnt mig selv til fædrelandsordfører, fordi danskernes frihed hænger uløseligt sammen med Danmark. Uden et fædreland er danskerne ikke et frit folk. Derfor er jeg nationalsindet, og Nye Borgerlige er et nationalt parti. At være bevidst om vores kultur, historie, sprog og…


READ ALSO  Water cannons & mounted officers: Unauthorized anti-lockdown rally in Amsterdam invokes strong police response (VIDEOS, PHOTOS)