Stram kurs via Facebook

Danmarks ny udenrigsminister: Tog 15-årigs mødom og stak hurtigt af!

Drømmer du om at få taget din mødom af en midaldrende beruset socialdemokrat på et spartansk højskoleværelse?

De fleste ville nok betakke sig for præcis den seksuelle debut. Men det var den forfærdelige virkelighed for en 15-årig teenagepige efter et natligt møde med Danmarks nyudnævnte udenrigsminister Jeppe Kofod.

Danskerne holder velfortjent påskeferie i marts 2008. På Esbjerg Højskole har 200 unge piger og drenge samlet sig til et 'socialdemokratisk kursus'. En af underviserne er den garvede politiker Jeppe Kofod, der på daværende tidspunkt har siddet i folketinget i 10 år.

Langfredag skal Jeppe Kofod undervise fremtidens unge politikere. Jeppe Kofod er kendt som lidt af 'skørtejæger', og den titel skal han vise sig at leve op til under sit besøg på Esbjerg Højskole. Inden Jeppe Kofod ankommer til højskolen, advarer kursuslederne de unge deltagere: "Nu skal vi passe godt på de unge piger."

Jeppe Kofod ankommer til højskolen og indlogerer sig på sit eget værelse. Han underviser derefter de benovede unge mennesker, der lytter til deres store politiske idol.

"Vi så op til ham, og havde meget store forventninger," udtaler en af de unge kursusdeltagere.

Folketingspolitikeren Jeppe Kofod gør sin undervisning færdig og mødes med Fredericias nuværende borgmester – Jacob Bjerregaard – i baren til en god gang rødvin. Jacob Bjerregaard forlader den politiske kollega, der straks kaster sig over øllene i baren. De unge mennesker flokkes om den 34-årige Jeppe Kofod, der hastigt får promillerne og feststemningen i vejret.

Mellem klokken tre og fire inviterer Jeppe Kofod en purung teenagepige op på sit værelse. Den erfarne og mere end dobbelt så gamle politiker har sex med den unge pige. Det skal vise sig, at dette meget vel kan være hendes første samleje.

READ ALSO  Arabs Warn Biden: Do Not Embolden Hezbollah

Jeppe Kofod går uforsigtigt til værks, og han bruger ikke kondom, da han forfører teenagepigen i den lille seng.

Festdeltagerne aner uråd, og rygterne om folketingspolitikeren, der har en helt ung pige med i seng, begynder at sprede sig mellem de festende unge. Seks unge mænd bliver rasende, og de opsøger Jeppe Kofod på hans værelse. Den ældre politiker åbner døren kun iført et lille håndklæde, der dækker hans ædlere dele. De unge er rasende, og de truer Jeppe Kofod med tæsk og en fejekost. Den 34-årige politiker nægter, at han har en 15-årig teenager inde i sengen. Men de ophidsede unge tror ikke på ham.

Det hele ender med, at Jeppe Kofod i stor hast bliver jaget væk fra Esbjerg Højskole ud på de tidlige morgentimer.

Ugebladet Se & Hør taler med flere kilder, der finder blod på lagenet i Jeppe Kofods seng. Flere kursusdeltagere fortæller, at Jeppe Kofod har taget den unge piges mødom. Pigen bryder ifølge flere vidner sammen, og en af pigens mandlige venner fortæller, at det unge offer "aldrig kommer sig over episoden".

Det viser sig, at Jeppe Kofod ikke har tænkt på prævention og sikret pigen med et kondom. Derfor bliver der sendt bud efter en 'fortrydelsespille', som den unge teenagepige må sluge i løbet af lørdagen.

"Hun har det dårligt, og hun vil ikke tale med nogen om det. Hun er brudt helt ned," fortæller pigens ven til Se & Hør.

Jeppe Kofod trækker sig fra flere tillidsposter i Socialdemokratiet og forsøger at ride stormen af. Han får hjælp fra en uventet kant.

READ ALSO  US officials anonymously blame Israel for assassinating Iran’s top nuclear scientist – reports

Enhedslistens profil Johanne Schmidt-Nielsen erklærer: "Det er en farlig tendens, at man skal være fuldstændigt fejlfri for at være med i politik."

Johanne Schmidt-Nielsen prøver at bagatellisere, at en midaldrende toppolitiker har taget en ung teenagers mødom uden brug af kondom, og at alle jo kan begå en fejl. I dag er Johanne Schmidt-Nielsen generalsekretær i Red Barnet, der skal sikre børn og unges rettigheder.

11 år efter er den seksuelle lagengymnastik blevet glemt i Socialdemokratiet, og torsdag 27. juni 2019 kan Jeppe Kofod sole sig i lyset af sin ny titel som Danmarks udenrigsminister.

Tilbage i 2008 var der i et stykke tid tvivl om, hvorvidt Jeppe Kofod havde brudt lovens paragraf 223, der omhandler undervisere, der har sex med elever under 18 år. I sidste ende blev der ikke rejst tiltale mod Socialdemokratiets Casanova.

Et sted i Danmark sidder et forældrepar og kan se den nyudnævnte udenrigsminister, der tog deres teenagedatters mødom uden kondom – mens han var betroet at skulle undervise hende på en højskole.

Tvivlsom teenagesex med blod på lagenet er intet problem, hvis du vil være hele Danmarks udenrigsminister.

(Alle oplysninger i denne postering er baseret på offentligt tilgængelige kilder.)

Partileder Rasmus Paludan udtaler: "Under valgkampen skrev pressen utroligt meget løgnagtigt om, at jeg skulle være amoralsk og lovbryder. Dette eksempel viser fint, at pressen er ræverød og ikke behandler politikere på samme vilkår eller efter samme standarder."