Via Daytrader.dk

Den argentinsk-fødte trader Mariano Pardo har succes med en meget alternativ tilgang til aktiemarkedet: Han tæller antallet af fyringer i et børsselskab og sammenholder det blandt andet med medarbejdernes arbejds-tilfredshed.  Alle tallene putter han ind i sin hjemmebyggede algoritme, og på det grundlag danner han sig en idé om, hvorvidt den pågældende virksomhed er værd at investere i. Metoden har foreløbig givet Mariano Pardo solide afkast igennem 5 år, hvor han år efter år har slået det brede aktiemarked i afkast. Du kan se hele hans statistik via handelsplatformen eToro.

På daytrader.dk har vi haft mulighed for et eksklusivt interview med Mariano Pardo, hvor han også præsenterer nogle af tankerne bag sin strategi. Du kan se hele interviewet i videoen herunder.

Du kan automatisk kopiere de handler som Mariano foretager. Det sker via handelsplatformen eToro. Ovenstående interview er lavet i sponsorsamarbejde med handelsplatformen eToro. På daytrader.dk er vi meget begejstrede for samarbejdet, fordi det giver os mulighed for at få eksklusive interviews med en gruppe af meget dygtige, private tradere til stor inspiration for os selv og vores brugere.

Følgende video er en kort introduktion til, hvordan du kopierer tradere som Mariano og andre på handelsplatformen eToro.

Disclaimer: Daytrader.dk kan i nogle tilfælde modtage kommission for tradere på platformen. Kommissionen gør det blandt andet muligt for daytrader.dk at afholde gratis trading-kurser.

 

image_pdfimage_print

Kommentarer
READ ALSO  A Goldmine of “Avoids”… | STR 305