Dansk Folkeparti via Facebook

Nyt ugebrev fra Kristian Thulesen Dahl: Baglandstur viser stærkt sammenhold i DF!

Der er godt gang i det politiske Danmark. Lars Løkke Rasmussen er gået af som formand for Venstre og næstformand Kristian Jensen har bebudet sin afgang til Venstres ekstraordinære landsmøde den 21. september. Det har helt åbenlyst ikke været nogle nemme uger for Venstre, hvor partiet har skullet finde sit ståsted efter Lars Løkke Rasmussens pludselige kursskifte i valgkampen om en SV-regering baseret på de radikale.
Jeg har gennem årene samarbejdet tæt med både Lars Løkke Rasmussen og Kristian Jensen og jeg har lært dem at kende som både hårdtarbejdende og dedikerede mennesker. Selvom vi politisk har haft vores kampe, har jeg stor respekt for dem begge. Uanset hvad fremtiden bringer, håber jeg det bedste for dem.

Nu bliver det spændende at se, hvordan Venstre sammensætter deres nye ledelse. Mange peger på Jacob Ellemann-Jensen som ny formand. I Dansk Folkeparti blander vi os selvsagt ikke i, hvem Venstre vælger. Vi vil alene have fokus på, hvad det betyder for deres politiske linje. Ellemann-Jensen meldte sig i 2007 ud af Venstre og ind i Ny Alliance. I protest imod den udlændingepolitik som Venstre samarbejdede om med Dansk Folkeparti. Jeg nævner det kun, fordi det viser lidt om bredden i Venstre, at han så nu måske bliver den nye formand. Uanset hvem de vælger, vil vi naturligvis samarbejde, så godt vi kan.

Mens der har været stor opmærksomhed om udviklingen i Venstre, har jeg kørt Danmark rundt.
Siden vores sommergruppemøde i starten af august har jeg ført samtaler med Dansk Folkepartis bagland.
Indtil videre har jeg haft møder med repræsentanter for 70 af vores lokalforeninger. Møderne har vi holdt på kroer rundt omkring i Danmark. I Odder, Tylstrup, Viborg, Gram, Odense, Rønnede og Jyderup. I den kommende uge møder jeg repræsentanter for de resterende 28 lokalforeninger.
Møderne, som har varet fra morgen til aften, har været særdeles konstruktive og givende og jeg har ikke ét sekund undervejs fortrudt, at jeg i forbindelse med valget den 5. juni traf beslutningen om at tage turen rundt i landet. Det er faktisk for sjældent, man tager sig ordentlig tid til at evaluere, hvad man gør rigtigt og forkert. For det er godt nok en fornøjelse at høre vores tillidsfolks vurderinger og råd.
Snart vil jeg på baggrund af de mange drøftelser give mine bud på, hvad vi skulle have gjort anderledes de sidste 4 år. Hvad vi har lært – hvilke erfaringer vi tager med os til de kommende års politiske arbejde.

READ ALSO  Tysklands "skændige" to år i FN's Sikkerhedsråd

Alt sammen handler det om at sikre, at Dansk Folkeparti kommer stærkt igen efter de vælgerlussinger, vi indkasserede ved valgene i maj og juni. Og jo mere jeg har drøftet netop dette med partiets tillidsfolk – jo mere er jeg blevet overbevist om, at vi vil rejse os igen. For der er stor tro på fremtiden i partiets bagland.
Kampånden bliver også forstærket af, at der er en ganske fornuftig medlemstilgang i disse måneder. Danskere som måske tænker, at det netop er nu, de skal vise deres opbakning til partiet. Som er nervøse for den linje, som den socialdemokratiets regering fører, når den skal samarbejde med de radikale, SF og Enhedslisten. Danskere som kan mærke, at Socialdemokratiet – men også Venstre – stille og roligt viger fra den stramme udlændingepolitik, når DF ikke står så stærkt længere.

For skal vi holde sammen på det danske velfærdssamfund, skal der være styr på indvandringspolitikken. Der skal være grænsekontrol. Der skal sættes grænser for, hvad EU skal blande sig i. For at vi kan sikre de ældre. For at vi kan sikre en ordentlig sundhedspolitik. For at vi fortsat kan sikre lige adgang til uddannelse uanset forældrenes pengepung. Sådan som vi gerne vil have det i Danmark.

Der er nemlig så meget, vi skal sikre for fremtiden. Men når vi står sammen om vores fælles mål – når vi lytter til hinanden – så kan vi blive rigtig stærke igen.

Hvis du er interesseret i at se et par indslag fra mine baglandsture, har både TV MidtVest og TV2 Syd været forbi og dække nogle af møderne. Se mere i disse links:

READ ALSO  Iran shows military might in desert missile and drone exercise (VIDEO)

https://www.tvsyd.dk/…/thulesen-dahl-besoger-sit-sydjyske-b…

https://www.tvmidtvest.dk/…/partileder-soger-svar-pa-valglu…

Med venlig hilsen
Kristian Thulesen Dahl

Baglandstur viser stærkt sammenhold i DF!

Baglandstur viser stærkt sammenhold i DF! 1. september 2019 af Kristian Thulesen Dahl   Der er godt gang i det politiske Danmark. Lars Løkke Rasmussen er gået af som formand for Venstre og næstformand Kristian Jensen har bebudet sin afgang til Venstres ekstraordinære landsmøde den 21. septemb…


  • bitcoinBitcoin (BTC) $ 36,750.00
  • ethereumEthereum (ETH) $ 1,190.07
  • tetherTether (USDT) $ 0.994403
  • litecoinLitecoin (LTC) $ 145.45
  • bitcoin-cashBitcoin Cash (BCH) $ 494.50