Cupertino, Californien – Apple offentliggjorde i dag, at den årlige Worldwide Developers Conference vil finde sted i juni. WWDC 2020, som er den 31. i rækken, bliver afviklet i et helt nyt onlineformat, der er spækket med indhold til både forbrugerne, pressen og udviklerne. Online-eventen giver millionvis af kreative og innovative udviklere mulighed for at få tidlig adgang til fremtidens iOS, iPadOS, macOS, watchOS og tvOS og for at samarbejde med Apple-teknikere om at udvikle app-oplevelser, der kan berige livet for Apple-kunder i hele verden. 

“Vi afvikler WWDC 2020 i juni på en innovativ måde for millioner af udviklere verden over, så hele udviklerfællesskabet kan samles omkring en ny oplevelse,” sagde Phil Schiller, Apples Senior Vice President for Worldwide Marketing. “Den aktuelle sundhedssituation har gjort det nødvendigt at lave et nyt format for WWDC 2020, som kan tilbyde et komplet program med en officiel onlinepræsentation og onlinesessioner, der skaber en god læringsoplevelse for hele vores udviklerfællesskab, overalt i verden. Vi fortæller om alle detaljerne i de kommende uger.” 

“Med alle de nye produkter og teknologier, vi har arbejdet på, bliver WWDC 2020 stort,” sagde Craig Federighi, Apples Senior Vice President for Software Engineering. “Jeg ser frem til, at vores udviklere kan begynde at arbejde med den nye kode og interagere på helt nye måder med Apples teknikere, der udvikler teknologier og rammer, som kommer til at forme fremtiden på alle Apples platforme.”

WWDC 2020-programmet vil give hele Apples globale udviklerfællesskab – som nu omfatter over 23 millioner registrerede udviklere i mere end 155 lande og områder – og den næste generation af app-udviklere den viden og de værktøjer, der er nødvendige for at gøre deres idéer til virkelighed. Yderligere programoplysninger vil blive sendt ud fra nu og frem til juni via e-mail, i Apple Developer-appen og på Apple Developer-website.

READ ALSO  Hungary And Poland Create The Unbridgeable Gap Of The Great Reset

Apple meddelte også, at man vil donere 1 million USD til lokale organisationer i San Jose for at opveje det omsætningstab, der forventes som følge af det nye onlineformat for WWDC 2020.

App Store er verdens sikreste og mest dynamiske app-markedsplads med over en halv milliard besøgende om ugen. For brugerne er det fortsat det sikreste sted at finde software, og det giver udviklere – store såvel som små – adgang til kunder i 155 lande og områder. Udviklere har tjent mere end 155 milliarder USD siden åbningen af App Store i 2008. Med en aktiv installeret base på mere end 1,5 milliarder Apple-enheder giver WWDC 2020 udviklerne mulighed for at lære om de nye teknologier og rammer, de behøver for at kunne skabe nye app-oplevelser inden for områder som augmented reality, maskinlæring, sundhed og fitness, automatiserede løsninger i hjemmet m.m.Via Apple