Financial news

Apples Worldwide Developers Conference finder sted virtuelt fra den 22. juni

By  | 


Cupertino, Californien – Apple meddelte i dag, at den årlige Worldwide Developers Conference vil foregå virtuelt med start den 22. juni i Apple Developer-appen og på Apple Developer-websitet. Alle udviklere kan deltage gratis. Apple indbød samtidig til Swift Student Challenge, der giver kommende udviklere mulighed for at demonstrere deres lidenskab for kodning ved at skabe deres egen Swift Playground. WWDC20, der afholdes for 31. år, giver millioner af kreative og innovative udviklere verden over lejlighed til at få tidlig adgang til fremtidens iOS, iPadOS, macOS, tvOS og watchOS og til at samarbejde med Apple-teknikere om at udvikle app-oplevelser, der kan berige livet for Apple-kunder i hele verden.

“WWDC20 bliver vores hidtil største, hvor det globale udviklerfællesskab på mere end 23 millioner kan lære om fremtiden for Apples platforme i en uge i juni på en måde, vi aldrig har prøvet før,” sagde Phil Schiller, Apples Senior Vice President for Worldwide Marketing. “Vi glæder os til at mødes online i juni med det globale udviklerfællesskab og fortælle dem om alle de nye værktøjer, som vi har arbejdet på, for at hjælpe dem med at udvikle endnu mere utrolige apps og tjenester. Vi ser frem til at komme med flere oplysninger om WWDC20, når vi nærmer os den spændende event.”

“Studerende er en helt essentiel del af Apples udviklerfællesskab, og sidste år deltog mere end 350 kommende udviklere fra 37 forskellige lande i WWDC,” sagde Craig Federighi, Apples Senior Vice President for Software Engineering. “Mens vi venter på og glæder os til WWDC20, selv om vi mødes virtuelt i år, vil vi gerne anerkende og hylde de kreative bidrag fra vores unge udviklere fra hele verden. Vi glæder os meget til at se næste generation af innovative tænkere gøre deres ideer til virkelighed gennem Swift Student Challenge.”

READ ALSO  America: One Screen, Two Movies, Three Times The Trouble

Swift Playgrounds er en revolutionerende app til iPad og Mac, som gør det interaktivt og sjovt at lære Swift-programmeringssproget. Frem til kl. 23.59 (PDT) den 17. maj kan kommende udviklere fra hele verden deltage i Swift Student Challenge ved at skabe en interaktiv scene i en Swift Playground, som varer maks. tre minutter. Vinderne modtager en eksklusiv WWDC20-jakke og emblemnål. Få flere oplysninger på developer.apple.com/wwdc20/swift-student-challenge.

Udviklere opfordres til at downloade Apple Developer-appen, hvor yderligere oplysninger om WWDC20-programmet – herunder oplysninger om åbningspræsentationen og Platforms State of the Union, tidspunkter for sessioner og praktiske enheder m.m. – annonceres i juni. Oplysningerne kan også ses på Apple Developer-websitet og fås pr. mail.

App Store, der nu findes i 175 lande og regioner, er verdens sikreste og mest dynamiske app-markedsplads med over en halv milliard besøgende om ugen. Det er det bedste sted at finde nye apps, og her har udviklere, uanset størrelse, mulighed for at distribuere deres apps til kunder verden over. App Store tilbyder mange måder, hvorpå udviklere kan opbygge deres virksomhed, og siden lanceringen i 2008 har udviklere lavet innovative apps, som har haft kulturel indflydelse og ændret folks liv.

Apple revolutionerede den personlige teknologi med introduktionen af Macintosh i 1984. I dag er Apple verdensførende inden for innovation med iPhone, iPad, Mac, Apple Watch og Apple TV. Apples fem softwareplatforme – iOS, iPadOS, macOS, watchOS og tvOS – giver problemfrie oplevelser på tværs af alle Apple-enheder og styrker brugerne gennem banebrydende tjenester som App Store, Apple Music, Apple Pay og iCloud. Apples over 100.000 medarbejdere brænder for at skabe de bedste produkter i verden – og for at gøre verden til et bedre sted.

READ ALSO  Activity in the private sector has plummeted to a record lowVia Apple

Print Friendly, PDF & Email

Latest from finanz.dk