Apple TV+ har i sit lanceringsår modtaget historiske anerkendelser, bl.a. prisen Critics’ Choice Award og adskillige Golden Globe- og Screen Actors Guild-nomineringer for “The Morning Show”, en GLAAD Media Award-nominering for “Dickinson”, og en Cinema for Peace Award for “The Elephant Queen”. 

“Lee, Kumail, Emily og hele holdet bag ‘Little America’ har skabt en ganske særlig og unik serie, som handler om håb og triumf,” sagde Jamie Erlicht, Apples Head of Worldwide Video. “Vi glæder os til at dele denne serie med Apple TV+-seere verden over og fortælle dem endnu flere meningsfulde og unikke historier i år og fremover.”

Her er et eksempel på, hvad anmelderne siger om “Little America”:

The New York Times
“Samlet set er seriens forståelse af immigranters oplevelser kompleks og nuanceret. I ‘Little America’ er lysten til at rive teltpælene op og flytte drevet af håb, men uundgåeligt følger også tab med. Den handler om håb, liv og drømme, men også om hjemve, fremmedgørelse og ensomhed.”
Rolling Stone
“Denne gribende nye antologiserie fra Apple TV+ fortæller immigranters historier med dyb empati og tjener som en kraftig påmindelse om de principper, vores land er grundlagt på.”
CNN.com
“[Little America er] en skarpt fortalt antologi om immigranters oplevelser. … I en tid, hvor immigration er blevet sådan et polariserende politisk spørgsmål, er ‘Little America’ en saltvandsindsprøjtning, der har til hensigt at inspirere og åbenlyst hylde dem, der vælger at gøre Amerika til deres hjem.”
Chicago Sun-Times
“Selvom hver smukt udarbejdet, flot filmet, godt fotograferet vignet i sagens natur berører brandvarme sociale forhold og problemer, er ‘Little America’ næppe et overspændt stykke propaganda, der går ind for ekstreme holdninger, uanset politisk ståsted. Det er den alt for nuanceret, kompleks og sofistikeret til. Den er også hamrende morsom til tider og fyldt med uforglemmelige skildringer af virkelige, tredimensionelle, ikke-fejlfri, men i de fleste tilfælde relaterbare og meget sympatiske rejsende mennesker på denne planet.” 
READ ALSO  Portland Rioters Cause Thousands Of Dollars In Damage On Thanksgiving Night
Variety
“‘Little America’ er en tankevækkende serie produceret med åbenlys omtanke og overvejelser for at yde den skildrede kulturarv retfærdighed.”
The Hollywood Reporter
“Til trods for at det er en serie, der tilsyneladende omhandler helt forskellige kulturelle og geografiske elementer, er der en gennemgående følelse af omtanke for hver episode. Alle afsnit indledes med musik fra personernes hjemland og omfatter et tosproget tag ‘inspireret af en sand historie’, og flere af dem er instrueret af filmproducenter, som har samme etniske herkomst som deres personer.”
IndieWire
“Og det måske vigtigste er, at ‘Little America’ undgår at blive patriotisk propaganda ikke ved at rakke ned på USA og dens politik (som den sjældent gør), men ved selektivt at fremhæve, hvad Amerika kan tilbyde, når det er bedst.”Via Apple