Cupertino, Californien – Apple offentliggjorde i dag et nyt reparationsprogram, der giver kunderne flere muligheder for at få foretaget de mest almindelige iPhone-reparationer, der ikke er dækket af garantien. Apple vil forsyne flere uafhængige reparationsvirksomheder – store som små – med de samme originale reservedele, værktøjer, uddannelse, reparationsvejledninger og diagnosticeringsværktøjer som sine Apple-autoriserede serviceudbydere (AASP). Programmet lanceres i USA, og det er planen at udvide det til andre lande.

“For bedre at kunne opfylde vores kunders behov gør vi det nemmere for uafhængige udbydere i hele USA at benytte de samme ressourcer som vores netværk af Apple-autoriserede serviceudbydere,” sagde Jeff Williams, Apples chief operating officer. “Når en kunde har brug for at få repareret et produkt, skal han kunne stole på, at reparationen udføres korrekt. Vi tror, at den sikreste og bedste reparation udføres af en uddannet tekniker, der bruger originale reservedele, som er korrekt designet og grundigt testet.”

Det nye program for uafhængige udbydere af reparation supplerer Apples fortsatte investering i deres voksende globale netværk af mere end 5000 AASP, som er brancheførende inden for kundetilfredshed og hjælper millioner med service af alle Apple-produkter både indenfor og udenfor garantien.

Det er gratis at være med i Apples uafhængige reparationsprogram. For at være kvalificeret til det nye program skal virksomheder have en Apple-certificeret tekniker, som kan udføre reparationerne. Certificeringsprocessen er enkel og gratis. Yderligere oplysninger og ansøgning kan findes på support.apple.com/irp-program. Kvalificerede reparationsvirksomheder modtager originale Apple-reservedele, værktøjer, uddannelse, reparationsvejledninger og diagnosticeringsværktøjer til samme pris som AASP. 

Det seneste år har Apple lanceret et vellykket pilotprojekt med 20 uafhængige reparationsvirksomheder i Nordamerika, Europa og Asien, som nu kan tilbyde originale reservedele. Dagens offentliggørelse kommer i kølvandet på Apples nylige, større udvidelse af det autoriserede servicenetværk i alle Best Buy-butikker i USA, der tredoblede antallet af AASP-steder i USA i forhold til for tre år siden.

READ ALSO  SpaceX Transporter-1 rideshare launch carries 143 spacecraftVia Apple