Apple har set tilbage på 2019 som et historisk år for servicetilbud, hvor man introducerede Apple Arcade, Apple TV+, Apple News+ og Apple Card og fejrede den fortsatte succes med App Store, Apple Music, iCloud og mange andre oplevelser, som kun Apple kan skabe og give. Hos Apple får kunderne tjenester i højeste kvalitet, side om side med en uovertruffen indsats for at værne om anonymitet og sikkerhed, og udviklere og andre kreative talenter får mulighed for at bringe deres innovative visioner ud til folk over hele verden. 

“2019 var det største år for tjenester i Apples historie. Vi lancerede en lang række spændende nye oplevelser for vores kunder, samtidig med at vi satte standarden for at beskytte brugernes anonymitet og sikkerhed,” udtalte Eddy Cue, Apples Senior Vice President for Internet Software and Services. “Vi går ind i det nye årti med et helt utroligt momentum, og vi er utroligt taknemmelige over for vores kunder, som har udvist så stor entusiasme for alle vores tjenester. Vi vil også fortsat hylde det arbejde, der udføres af verdens bedste kreative talenter, historiefortællere, journalister og udviklere.”

I kraft af det løbende fokus på dyb integration mellem hardware, software og tjenester løftede Apple alle sine platforme til nye højder i 2019.

App Store er verdens sikreste og mest dynamiske app-markedsplads med over en halv milliard besøgende om ugen. For brugerne er det fortsat det sikreste sted at finde software, og det giver udviklere – store såvel som små – adgang til kunder i 155 lande. Siden App Store blev lanceret i 2008, har udviklere tjent mere end 155 mia. dollars, og en fjerdedel af denne indtjening er opnået inden for det sidste år. 2020 tegner til at blive et spændende år, og det vidner salgstallene fra jule- og nytårshandlen også om: Fra 24. til 31. december satte kunderne i App Store rekord, da de købte for 1,42 mia. dollars i butikken, dvs. 16 procent mere end året før, og på nytårsdag 2020 brugte de 386 mio. dollars – det er en stigning på 20 procent i forhold til året før og ny rekord for salg på én enkelt dag. 

READ ALSO  Brent Approaching $50: Will It Change OPEC+ Output Strategy?Via Apple