Apples støtte til det lægevidenskabelige forskningsfællesskab begyndte med introduktionen af ResearchKit og CareKit, som udvidede det tempo og den skala, sundhedspleje kunne undersøges på og leveres i. Apple brugte ResearchKit til at skabe Apple Heart Study, som var den største undersøgelse af sin art og illustrerede den indvirkning, store virtuelle undersøgelser kan have på lægevidenskabelig forskning ved at undersøge atrieflimren for at validere den funktion, der giver notifikation ved uregelmæssig hjerterytme på Apple Watch. 

“Kvinder udgør halvdelen af verdens befolkning, og alligevel har det selv i dag været begrænset, hvad der er blevet investeret i at undersøge deres specifikke sundhedsbehov,” sagde Michelle A. Williams, reproduktionsepidemiolog og dekan på fakultetet på Harvard T.H. Chan School. “Denne undersøgelse, der har et omfang uden fortilfælde, vil i høj grad øge vores forståelse af de biologiske og sociale afgørende faktorer for kvinders sundhed og føre til bedre sundhedsresultater.”

“Dette er en spændende mulighed for, at NIEHS-forskere kan bidrage til undersøgelsens udformning og bruge dataresultaterne til at besvare nye spørgsmål, der ikke blot er vigtige for kvinder i den fødedygtige alder, men kvinder i alle aldre,” sagde Dale Sandler, Ph.D., chef for epidemiologi-afdelingen hos NIEHS.

“Vi er glade for at samarbejde med alle undersøgelsesdeltagerne og med Apple om at identificere de funktioner i den komplicerede menneskelige fysiologi, der fører til forskellige resultater inden for velvære eller kronisk sygdom, og bruge disse oplysninger til at give den enkelte mulighed for at maksimere sin egen sundhed,” sagde Calum MacRae, næstformand for videnskabelig innovation i den medicinske afdeling på Brigham and Women’s Hospital og lektor for medicin på Harvard Medical School. 

READ ALSO  How Couche-Tard’s ambitious bid for France’s Carrefour was cut down

“Hos American Heart Association gør vi en stor indsats for en verden med længere, sundere liv, og vi forpligter os til at uddanne og give folk muligheder for at være proaktive inden for alle områder af deres hjertesundhed og generelle velvære,” sagde Nancy Brown, CEO for American Heart Association. “Vi mener, at nye teknologiløsninger, der forsøger at give dybere sundhedsindsigt, har et stort potentiale for at få os derhen. Vi samarbejder med Apple og Brigham and Women’s Hospital om Apple Heart and Movement Study for at undersøge sammenhængen mellem en lang række fysiske aktiviteter og en persons samlede hjertesundhed for i sidste ende at forstå risici og indgreb for at forbedre sundheden.”

“Vi er glade for denne enestående mulighed for at samarbejde med Apple for at afgøre, hvordan hverdagsaktiviteter påvirker vores hørelse,” sagde DuBois Bowman, dekan på University of Michigan School of Public Health. “De oplysninger, vi indsamler gennem dette partnerskab, vil være afgørende for os, for at vi kan håndtere den indvirkning på den offentlige sundhed, som forskellige støjbelastninger har på tab af hørelse i USA.”

“Verdenssundhedsorganisationen er glade for nyheden om lanceringen af Apple Hearing Study, som vil hjælpe os til bedre at forstå brugernes lyttemønstre og adfærd, sagde Dr. Shelly Chadha, technical officer hos Prevention of Deafness and Hearing Loss i Verdenssundhedsorganisationen. “WHO estimerer at over en milliard unge kan være i risiko for høretab på grund af usikker lytning. WHO ser frem til at modtage data fra det planlagte studie og vil bruge resultaterne til at forbedre indsatsen for befolkningernes sundhed på dette område.”

READ ALSO  One more European firm caves to US pressure on Nord Stream 2 project – mediaVia Apple