Verdens mest effektive grafikarkitektur

For professionelle brugere, der animerer 3D-filmmateriale, sammensætter 8K-scener og bygger komplekse 3D-miljøer, er grafisk ydeevne vigtigere end nogensinde. Derfor har Mac Pro verdens mest kraftfulde grafikkort og en grafisk ydeevne på op til 56 teraflops i et enkelt system. Den banebrydende grafikudvidelsesarkitektur, Apple MPX Module, har Thunderbolt-integration og over 500 W effekt – begge dele noget helt nyt for grafikkort. Og MPX Module nedkøles af Mac Pros system til temperaturstyring for at opnå utroligt lydsvag drift. 

De grafiske valgmuligheder på Mac Pro starter med Radeon Pro 580X. Mac Pro præsenterer for første gang Radeon Pro Vega II med op til 14 teraflops beregningsydeevne og 32 GB hukommelse med 1 TB/s hukommelsesbåndbredde, det højeste for nogen GPU. Mac Pro introducerer også Radeon Pro Vega II Duo med to Vega II GPU’er, der giver en imponerende grafisk ydeevne på 28 teraflops og 64 GB hukommelse, hvilket gør det til verdens mest kraftfulde grafikkort. Mac Pro har plads til to MPX Modules, så kunderne kan bruge to Vega II Duo’er til en grafisk ydeevne på svimlende 56 teraflops og 128 GB videohukommelse. 

Apple introducerer Apple Afterburner, et banebrydende acceleratorkort

Den nye Mac Pro har for første gang Afterburner med programmerbart ASIC, der kan afkode 6,3 milliarder pixels i sekundet. Med Afterburner kan videoredigeringsfolk, der bruger kameraer i høj kvalitet, som kræver konvertering af originale filformater til et midlertidigt format til redigering, nu bruge originale formater direkte fra kameraet og afkode op til tre 8K ProRes RAW-videostreams og 12 4K ProRes RAW-videostreams i realtid1, hvilket praktisk talt fjerner behovet for arbejdsgange med midlertidige formater.Via Apple

READ ALSO  Divine and damned - The blessed and cursed life of Diego Maradona | The Americas