Vi gør klar til Apple Music Awards – en fejring af de bedste og mest frygtløse musikere i 2019 og den enorme påvirkning, de har haft på global kultur i år. Apple Music Awards hædrer bedrifter inden for musikkens verden på tværs af fem forskellige kategorier, og vinderne vælges igennem en proces, der afspejler tjenestens redaktørers perspektiv kombineret med, hvad kunder fra hele verden bedst kan lide.

Vinderne af årets globale kunstner, årets sangskriver og årets nye kunstner er særligt udvalgt af Apple Musics globale redaktørteam, som består af eksperter og trendsættere, og priserne gives til kunstnere, som har en ægte passion for deres fag, som er modige nok til at udfordre konventionerne, og som forstår sig på mennesker, så lytterne drages af både deres personlighed og deres musik. Priserne for årets album og årets sang er baseret på streamingdata og afspejler, hvad Apple Musics kunder har lyttet til i år.

“Apple Music Awards er blevet til for at anerkende verdens mest populære kunstneres passion, energi og kreativitet,” sagde Oliver Schusser, Apples Vice President for Apple Music and International Content. “Den første gruppe vindere spænder bredt musikalsk, og de har givet anledning til dyb dialog om samfundsmæssige emner, påvirket kulturen og inspireret vores kunder over hele verden. Vi er utroligt glade for at kunne fejre deres præstationer.” 

Og vinderne er …

Årets kunstner: Billie EilishVia Apple

READ ALSO  Five things to watch for as China reports fourth-quarter GDP